En lille detalje i anmeldelsen betød, at Jakob Mielcke inviterede skribenten på besøg igen.

TV3 er snart klar med syvende udgave af det populære madprogram 'MasterChef', hvor de tre dommere Thomas Castberg, Jesper Koch og Jakob Mielcke bedømmer landets mest håbefulde kokketalenter.

HER&NU mødte dommerne i Jakob Mielckes restaurant 'Mielcke & Hurtigkarl', hvor de løftede lidt af sløret for, hvad der er at vente i den nye sæson. Imens køkkenet forberedte gourmetret efter gourmetret, forklarede dommerne, at niveauet er højere end nogensinde før. Ikke usædvanligt i promotionen af et tv-program, men interessant var det alligevel, at der i årets cast er to madanmeldere, der altså vover pelsen og viser, hvad de selv duer til.

»De har jo alt at tabe, så det er modigt af dem, som Thomas Castberg noterede sig.«

Har I så været inde og tjekke, om de har anmeldt jeres restaurant?

»Det behøver man ikke tjekke. Man ved præcis, hvem der har anmeldt hvad, og hvad de har skrevet,« forklarede Jakob Mielcke under middagen og fortsatte:

»Den ene har faktisk anmeldt os engang. Det var en fin og meget positiv anmeldelse, hvor der dog også stod, at han ikke var helt vild med desserten. Det nagede mig simpelthen så meget, at jeg inviterede ham ind for at smage den igen. Ikke for at skrive om det - og der blev aldrig skrevet om det - men fordi jeg gerne ville, at han skulle forstå den,« sagde Jakob Mielcke, inden han brød ud i grin.

LÆS OGSÅ: Masterchef-vinderen: Nu skal min bror hånes

Blandt de nye deltagere finder man også en 22-årig frisør fra Nordjylland, en højskolelærer og en charmetrold fra Island. At deltagerne har begejstret dommertrioen, understreges af Jesper Koch.

»Der er flere kvinder med i den nye sæson, og de er dygtige. Der er mindst ligeså gode amatører med igen i år. Faktisk, hvis man ser på hele sæsonen, så vil jeg sige, at niveauet er hævet,« forklarede han.

Se dommerne forklare hvorfor de gider at blive ved med at lave MasterChef i videoen herunder:

Den nye sæson af MasterChef har premiere den 1. februar.

Artiklen blev oprindeligt bragt i HER&NU.