Der er sket store ting hos Jarl og Kamilla fra TV3-programmet.

Det begyndte så småt at se lyst ud for Kamilla og Jarl, efter ‘Luksusfældens’ eksperter havde været på besøg. Parret skyldte tilsammen mere end 1,5 millioner kroner væk, og hjemløsheden lå lige om hjørnet med under et halvt år tilbage af lejekontrakten på deres hus.

Gælden blev sat en hel del ned, men et nyt sted at bo kunne eksperterne ikke hjælpe parret med. Men efter ‘Luksusfælden’ forlod det sjællandske hjem, har de selv formået at finde drømmeboligen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt

»Vi har fundet en bolig i Sorø, hvor der er plads til hund, og hvor børnene får hver deres værelse. Og det passer med budgettet på højst 6000 kroner om måneden. Så det kunne jo ikke være bedre,« fortæller en glad Jarl til Realityportalen.dk, mens han også slår fast, at de nemt kan følge eksperternes råd.

»Det er gået fint. Det er ikke et problem at overholde budgettet, og vi forventer stadig at være gældfrie hurtigere end de 18 år. Jeg har dog ikke noget bud på, hvornår vi så er frie af gælden. Nu skal Kamilla lige være færdig med barsel, og jeg er udlært om to år, og så bliver der mere plads i budgettet til at afbetale på gælden.«

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

Ryger stadig, men …

I programmet fortalte Jarl, at han tidligere havde gjort et forsøg på et rygestop, men det holdt kun halvanden dag.

Under optagelser forsøgte han også at kvitte smøgerne, men heller ikke det var den store succes. Nu har han fået lidt tid at løbe på, inden han for alvor vil stoppe med at ryge.

»Jeg har ikke helt smidt cigaretterne på hylden endnu. Men jeg har lovet fruen, at jeg stopper, når den lille kommer til verden midt i november,« siger Jarl.

LÆS OGSÅ: Nicki fra ‘Luksusfælden’: Nu skal vi købe hus!

Eksperterne sparede samlet set parret for omkring 900.000 kroner, og selv om Jarl og Kamilla er glade for det, så er de alligevel ikke tilfredse med alt.

»Vi vidste godt, at det jo handlede om at lave godt tv, mere end det handlede om os. Det var vi klar på, men jeg synes alligevel, at der er flere ting, der er blevet drejet godt og grundigt på tv. Der er nogle episoder, hvor vi er blevet klippet anderledes, end vi er i virkeligheden,« siger Jarl.

»Vi fortryder ikke, at vi fik den store besparelse på gælden, men vi fortryder nok lidt, at vi deltog. Hvis vi kunne have fået samme besparelse på en anden måde, så havde vi i hvert fald valgt det,« slår han fast.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Det her gør mig rystet og vred

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen