Morten fortryder i den grad, at han nogensinde valgte at deltage i ‘Luksusfælden’.

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ kunne du møde 31-årige Morten fra Esbjerg, der var kommet i økonomiske problemer. Ikke mindst fordi han brugte en formue på elektronik, junk-food og cigaretter, men efter deltagelsen er der kommet styr på forbruget.

»Jeg har arbejdet nærmest døgnet rundt på det sidste, så jeg kan få betalt af på gælden. Og det virker. Jeg har betalt flere kreditorer af, end jeg skulle, og det går rigtigt godt. Jeg er opsat på at få gælden væk nu,« siger Morten til Realityportalen.dk.

»Det er slut med at købe dyr elektronik, og jeg har skåret kraftigt ned på pizza, hvor jeg kun køber det én-to gange om måneden nu. Jeg ryger stadig, men kun fem-ti om dagen nu. «

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par: Sådan går det i dag

Ny lejlighed

Da vi mødte Morten i afsnittet var han netop blevet smidt ud af kæresten Ditte og flyttet ind hos sin ven. Her bor han stadig, men det er slut fra midten af næste måned. Her har Morten nemlig fået lejlighed.

Foto: Heidi Maxmiling/TV3
Vis mere

»Jeg flytter i en tre-værelses lejlighed her i Esbjerg. Det bliver helt fantastisk at få sit eget privatliv tilbage. Og ja, der er plads til min store sofa,« afslører Morten over for Realityportalen.dk.

Men med den nye lejlighed ændrer Mortens budget sig også, og det er han nødt til at tage konsekvensen af. Derfor ryger cigaretterne på hylden.

»Jeg kan sagtens klare det. Tidligere var der jo en masse uro, og det er jo ikke lige dér, man har lyst til at stoppe med ryge. Men nu får jeg et fast holdepunkt med den nye lejlighed, så det bliver ikke noget problem at stoppe. Og jeg har heller ikke penge til det, så det bliver jeg nødt til.«

Foto: Heidi Maxmiling/TV3
Vis mere

LÆS OGSÅ: DRAMA efter ‘Luksusfælden: Casper opsøgt af eks-forlovede: Du skylder mine forældre penge

Fortryder deltagelse

Selv om ‘Luksusfælden’ har hjulpet Morten til at få øjnene op og få styr på sin økonomi, så ville han ikke tilmelde sig programmet, hvis han kunne gøre det om.

»Jeg fortryder, at jeg deltog i programmet. Jeg ville ikke deltage, hvis jeg kunne ændre det, fortæller Morten, der allerede var nødt til at lukke sin Facebook-profil, før programmet blev sendt. «– Jeg fik simpelthen så mange beskeder fra folk, jeg ikke kendte, der kaldte mig uansvarlig og svinede mig til. Fremmede mennesker, der tror, at de kender mig, bare fordi de har set mig på tv. Det viser altså ikke et virkeligt billede.

Den 31-årige mand fra Esbjerg slår fast, at selv når der kommer styr på økonomien, så er han helt færdig med eks-kæresten Ditte.

Luksusfælden
Luksusfælden Foto: Heidi Maxmiling/TV3
Vis mere

 

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Erik bliver aldrig gældfri

Artiklen er oprindeligt bragt i HER & NU.