Line Baun Danielsen fra dengang hun var med i Vild med dans.
Line Baun Danielsen fra dengang hun var med i Vild med dans. Foto: Jeppe Michael Jensen

Stort set alle danskere, som ejer et tv kender tv-værten Line Baun Danielsen. Igennem en årrække kom hun dagligt ind i folks stuer som vært på det ene populære program efter det andet. Men i 2008 stoppede det hele brat, da hun modtog sin første fyreseddel efter 20 år i branchen.

Til ugebladet Søndag fortæller den kendte tv-vært om hele oplevelsen omkring at blive fyret fra Go' Morgen Danmark sammen med medværten Ole Stephensen.

Inden fyringen havde Line Baun Danielsen blandt andet været at finde på TV 2 Nyhederne, TV 2 Sporten, Onside på TV3, Sporløs på DR1 og til sidst altså Go' Morgen Danmark på TV 2.

BT

Og den ramte hårdt for værtinden, der igennem flere år havde skiftet det ene succesfulde job ud med det andet.

Træls aldersfiksering
Ikke mindst omstændighederne omkring Line Baun Danielsens og Ole Stephensens fyringer var ikke nemt for værtinden at håndtere. Specielt foirdi meldingen lød, at man ønskede yngre folk på morgen-programmet.

»Jeg synes ikke det var en pæn måde, det blev formidlet på. Det der med aldersfiksering var træls, for jeg synes faktisk ikke, at man nødvendigvis behøver at have en alder som journalist. Fyringen er jo ikke noget, der fylder i dag. Den fyldte dengang, men måske mere fordi, det var at sige farvel til noget, man har været en del af mig i mange år,« forklarer Line Baun Danielsen til Søndag.

line baun danielsen

Først reagerede hun med at blive ked af det og vred. Men efterfølgende tog hun arbejdsskoene på og startede sit eget firma.

Der skulle gå tre år før Line Baun Danielsen i 2011 var at finde som nyhedsvært på tv igen. Denne gang var det på TV 2 Lorry.

Og selvom Line Baun Danielsen havde besluttet sig for, at det skulle være slut med tv-værts job, så har hun ikke fortrudt, at hun gik tilbage til skærmen.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.