Big Brother-deltager Lesley Bilgrav måtte stikke SBS TV en løgn for at slippe fri for Big Brothers kameraer.
Big Brother-deltager Lesley Bilgrav måtte stikke SBS TV en løgn for at slippe fri for Big Brothers kameraer. Foto: NIels Ahlmann Olesen

Big Brother-deltager måtte stikke SBS TV en løgn for at slippe fri for Big Brothers kameraer.

Lesleys søster er kørt galt. Hun er kørt til Rigshospitalets Traumecenter. Sådan lød beskeden til SBS TV onsdag, da den 25-årige Lesley Bilgrav ville trække sig ud af Big Brother. Men modellen og poledanseren var nødt til at stikke tv-selskabet en løgn for at slippe for kameraerne. For B.T. erfarede senere, at ingen med søsterens navn var kørt til traumecentret.

- Indrømmet, det med traumecentret var bare en afledningsmanøvre. Det var bare noget, Lesleys mor sagde i telefonen til dem, så vi kunne slippe for at blive forfulgt af kameraer, fortæller Lesleys kæreste Daniel Pedersen, der dog fastholder, at kærestens søster har været involveret i en ulykke.

Dagen derpå tropper han og Lesley selv op hos B.T. for at fortælle 'den sande historie' om Big Brother. Opholdet i huset. Og ikke mindst SBS TVs håndtering af hendes exit.
 
Du virker rolig og fattet. Hvis min søster var kørt galt, ville jeg sidde ved hende på hospitalet nu og ikke orke give interview til medierne. Hvorfor er du i stand til det?

- Jamen, jeg har det fint. I går (onsdag, red.) anede jeg ikke, hvad der var sket. Jeg ville bare ud af det hus og sikre mig, at min familie havde det godt. Min søster har det fint. Og jeg vil faktisk gerne ind i huset igen og runde det hele pænt af, siger Lesley, der arbejder som restaurationsleder i hverdagene og model og poledancer i fritiden.

Få timer inden opkaldet fra Lesleys mor til SBS TV om søsterens ulykke, havde Lesley fået en anden grim besked. Hun var den ene af to nominerede til at blive stemt ud af huset den kommende søndag. 


Derfor kunne man efterfølgende se hende - stik mod reglerne - fortælle direkte til kameraerne, hvad hun mente om sit ophold. Hun ville ud. Og det skulle være nu.

Flere seere har efterfølgende antydet, at hendes desperate ’jeg vil ud’-råb var rettet mod en hjælper uden for huset. Men det afviser Lesleys kæreste Daniel.

- Jeg får bare det her opkald fra Lesleys mor, og derfra reagerer jeg og kører ud til huset, siger han.

Selvom flere seere kalder tesen om en opfundet ulykke usmagelig, så virker timingen for tilfældig, skriver flere på Big Brothers Facebook-side. Og ingen af de politikredse, B.T. har talt med, kender til nogen trafikulykke af den art. Men Lesley og kæresten nægter at oplyse yderligere om ulykken.

- Vi vil intet sige om, hvor søsteren er, men hun har det godt, siger Daniel Pedersen, mens Lesley tilføjer:

- Det, vi vil sige, er bare, at vi er sure over, at der skulle gå to timer, fra min mor ringer, til jeg bliver trukket ud. Min søster kunne være afgået ved døden i den tid, siger hun, men afbrydes så af kæresten, der med 'argh' lægger en hånd på hende.
 
Som den eneste af 19 deltagere i huset havde hun ikke sendt en ansøgning for at blive en del af det genfødte tv-koncept Big Brother. Hun fik derimod en invitation fra SBS TV – blot en uge før premieredagen mandag. Men selvom hun blev snydt uden om køen på 3.000 håbefulde ansøgere, var Albertslund-pigen alt andet end tilfreds med de kår, hun mødte i huset i Skovlunde.

- Jeg synes, det var røvsygt. Allerede efter 24 timer ville jeg ud. Folk lå i sofaerne, sov, spiste eller røg. Jeg fik voldsom hovedpine den første dag, men jeg måtte ingen hovedpinepiller få, selvom jeg bad om det gentagne gange. Jeg havde virkelig glædet mig til en vild og udfordrende oplevelse, men jeg er ret skuffet, siger Lesley.

Torsdag aften skal parret forbi Big Brother-huset. Her skal de hente Lesleys ting og tales til fornuft af SBS TV, så der kan laves 'pæn afrunding', som det hedder.

Men selvom Lesleys exit ikke umiddelbart er vand på tv-selskabets mølle, så gælder devisen 'dårlig omtale er bedre end ingen omtale' som bekendt stadig. Også selvom kommunikationsholdet og produktionsselskabet bag nægter at have fingeret en god skandale i første Big Brother-uge.

- Jeg kan på det pureste afvise, at det er noget, vi har iscenesat, siger informationschef Jesper Jürgensen til bt.dk 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.