Lene Nystrøm ved, at hun i mange år har levet af sit udseende. Men en dag vil udseendet forfalde, og så vil berømtheden også.
Lene Nystrøm ved, at hun i mange år har levet af sit udseende. Men en dag vil udseendet forfalde, og så vil berømtheden også. Foto: Uffe Weng

I næsten to årtier har Lene Nystrøm været badet i rampelys. Både som medlem af popgruppen Aqua, men også som skuespiller i flere spillefilm og som coach i TV2s ’Voice – Danmarks største stemme’.

Men den 40-årige Nystrøm må snart se sig om efter nye græsgange. Det fortæller hun torsdag aften i TV2s serie ’Felix Rykker ind’. Her tager værten, Felix Smith, med Lene Nystrøm til Norge for at besøge hendes hjemland. Og under opholdet vedkender hun sig, at hendes succes i høj grad skyldes hendes udseende. Og i takt med at hendes udseende vil forfalde, vil hendes karriere også gå ned ad bakke. Ikke mindst hendes musikalske karriere.

- Jeg har nærmest sådan regnet på, hvor mange år endnu, jeg kan leve af mit udseende, siger den i dag 40-årige Lene Nystrøm i programmet.

- Og det tror jeg er sådan cirka fem år, hvor jeg kan leve direkte af mit udseende, siger hun og fortæller, at hun aldrig har været ked af, at hendes ydre har spillet så stor og vigtig en rolle.

- Som artist har jeg gjort meget ud af at oparbejde et image i gennem alle årene. Man skal gøre sig selv interessant, også visuelt. Jeg elsker at klæde mig ud, lege med mit tøj og mit udseende, og jeg elsker at provokere. Jeg elsker mit mod inden for mit image. Og at jeg kan tage noget tøj på, som andre ikke vil turde, siger hun.

Ligesom den norske sanger heller ikke er bleg for at tage tøjet af. Hun har flere gange optrådt letpåklædt eller nøgen i forskellige medier.

- Ja, det er også modigt, siger hun og til Felix Smiths spørgsmål til, hvorfor hun egentlig gør det, svarer hun.

- Fordi jeg har lyst.

Den 40-årige Aqua-sanger, der i 2001 giftede sig med kollegaen Søren Rasted og i dag har børnene Billy og India, lægger ikke skjul på, at hendes udseende er vigtigt for hende.

- Men i hverdagen kan det ikke rage mig mere, siger hun og fortæller, at hun ofte går rundt uden make up på.

Felix rykke ind hos Lene Nystrøm vises torsdag aften på TV2 kl. 20.00

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.