Poul ville ikke købe en øl til Lene, og det var bare én blandt utallige gnidninger mellem de to, som aldrig rigtigt fandt melodien, da de i efteråret 2015 blev gift for rullende kameraer i DR-programmet 'Gift ved første blik'.

Siden har Lene Kristine Konrad dog siden fundet manden i sit liv, og nu er hun også blevet mor til en lille søn.

Det offentliggjorde hun i weekenden på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af den stolte far Tobias med barnevogn på gåtur i botanisk have i København.

På sin Facebook-profil har Lene Kristine Konrad den 1. januar delt den lykkelige nyhed, hvor hun også afslører, at sønnens navn er Ebbe.

'Nybagte forældre går rundt med et helt særligt højspændt udtryk i ansigtet. Det udtryk genkender jeg nu i spejlet, og når jeg ser på Tobias. Velkommen til vores lille søn, Ebbe!' skriver hun på sin profil.

Lene Kristine Konrad blev landskendt under sin deltagelse i det populære dating-program 'Gift ved første blik' på DR, hvor hun med eksperters hjælp blev matchet og gift med Poul Bjørnlund-Larsen. Det viste sig dog hurtigt, at de to ikke gik godt i spænd, og efter flere forsøg på at få forholdet til at lykkes, endte de to med at blive skilt i programmet.

Siden har Lene dog mødt kærligheden i den virkelige verden i form af Tobias, som allerede inden programmet blev sendt, havde kontaktet hende.

En helt ny sæson af det populære dating-program har premiere på DR i starten af februar. Den helt præcise dato er dog uvis, da håndboldherrernes deltagelse ved VM-slutrunden kan rykke på sendetidspunktet. Sikkert er det dog, at programmet fra februar vil blive sendt på DR tirsdag klokken 20.45.