Daniel Straarup fandt ikke sin eneste ene, da han sidste år deltog i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed'. Siden er det dog gået godt for den unge mand, som nu skal giftes med sin nye kæreste.

I den forrige sæson af 'Landmand søger kærlighed' kunne seerne i Danmark møde den generte Daniel Straarup, der egentlig havde opgivet at finde kærlighed. Han endte med at tage på weekend med 21-årige Simone, men hurtigt ebbede forholdet ud. Nu er historien dog en anden for den 29-årige landmand.

Han skal nemlig giftes med sin rumænske kæreste Diana, som han mødte kort tid efter, optagelserne til programmet sluttede.

Og den unge kvinde er ikke i tvivl om, hvad hun faldt for hos Daniel Straarup:

»Jeg blev forelsket i Daniel, fordi han var utrolig ærlig. Han er ikke så god til at lyve, og han er enormt sød. Han er sådan en mand, enhver kvinde drømmer om,« siger Diana i programmet 'Landmand søger kærlighed - ekstra', der vises på TV 2 Play.

Og selvom der er lang tid til, at brylluppet skal stå, ved hun allerede nu, at hun gerne vil have et lille bryllup med sine nærmeste. De har dog endnu ikke fastsat en dato, men Daniel Straarup fortæller, at hun da har sagt 'ja'.

Parret mødte hinanden på den gård, hvor Daniel Straarup arbejder, og efter kort tid blev de kærester. I 'Landmand søger kærlighed' var seerne vidne til, at de kvindelige deltagere drillede ham med de mange Pokémon-figurer, der stod rundt omkring i hans hjem.Noget, han sidste år beskrev som 'lidt pinligt', men han fortæller, at de stadig er der, og hans kommende kone har ikke noget imod dem. Og han fortæller, at det kan ses på gården, at der er kommet en kvinde ind:

»Der er kommet noget mere styr på tingene,« fortæller Daniel Straarup.