Nichlas Villadsen
Nichlas Villadsen

Selvom landmanden var mest forelsket i Isabella, var det alligevel hende, han valgte fra i aftenens program.

Det blev et rørende afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ i aftes, da Nichlas skulle vælge en af de tre kvinder fra, som var flyttet ind på hans gård.

Inden afgørelsen trak landmanden Isabella til side for at finde ud af, om hun havde de samme følelser for ham, som han havde for hende, og her endte han med at blive skuffet.

»Jeg synes, du er super sød. Der er virkelig ikke noget ondt i dig. Men jeg ved ikke, om jeg måske er lidt for aktiv i forhold til dig. Det har jeg egentlig tænkt lidt over,« var Isabellas svar i programmet, og det blev afgørende for Nichlas’ valg, selvom det var Isabella, som han var mest forelsket i. Han valgte derfor, at Maria og Mie skulle blive på gården.

LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes og have barn

»Efter vores alenetid i jollen er jeg ret afklaret med, at jeg vil sende Isabella hjem. Hun var for aktiv til mig. Jeg følte ikke, at jeg kunne leve op til hendes forventninger eller krav. I hvert fald ikke på det tidspunkt,« fortæller Nichlas til TV 2, der ikke turde satse på, at Isabellas følelser ville udvikle sig.

Da den 28-årige landmanden så en grædende Isabella forlade gården, indrømmer han dog også overfor TV 2, at han fortrød sit valg med at sende Isabella hjem.

Følg med i, hvordan det går Nichlas og kærligheden tirsdag klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om forholdet til Peter Birch

LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn

Se eller gense det rørende klip, hvor Nichlas skal vælg en af pigerne fra:

Se også klippet, hvor Isabella efterfølgende sender Nichlas en hilsen:

LÆS OGSÅ: Generte Nichlas fra ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg blev født for tidligt

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par venter deres første barn

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.