Fra 1994 til 2004 kunne millioner af mennesker følge med i den ekstremt populære tv-serie om seks venner, der lever i New York. 'Friends' blev hurtigt et stort hit, og skuespillerne i serien blev store stjerner. Og her over ti år efter seriens sidste afsnit blev sendt, kan den fortsat trække overskrifter.

En af de senere, som har floreret på forskellige sociale medier, drejer sig om et par klip fra serien, hvor de så velkendte skuespillere med et er erstattet af en ukendt person.

Først dukkede et klip op, hvor Jennifer Aniston, som spillede Rachel Green  i serien, fra det ene klip til det andet er skiftet ud med en person, som tydeligvis ikke er Jennifer Aniston.

Du kan se klippet i det tweet, som er herunder, hvor streaming nyhedstjenesten Decider har lavet en lille gif ud af øjeblikket, hvor Jennifer Aniston bliver udskiftet med en anden, ukendt person.

Ikke overraskende er det noget, som mange personer online finder ganske morsomt. Det fik da også den kendte britiske avis The Independent til at lave et kort videoklip om episoden, som du kan finde her.

I kølvandet på klippet, hvor Jennifer Aniston er udskiftet, stille og roligt blev delt mere og mere på sociale medier dukkede der endnu en teori op.

For i seriens sidste afsnit, hvor Rachel er at finde i lufthavnen, der ser det ud til, at den mystiske ukendte kvinde dukker op igen - denne gang på billedet i Rachels pas.

Hvad forklaringen på udskiftningerne af Jennifer Aniston som Rachel Green er ikke afklaret.

Men en ting er sikkert. Det var ikke første og eneste gang, en af seriens skuespillere blev erstattet af en ukendt person.

Det er også sket for Courteney Cox'. Hendes karakter, Monica Geller, har også været udsat for ikke at være spillet af Courteney Cox.

Det kan du se herunder.

Så det er nok et par ting til de personer, som fortsat ikke kan få nok af den populære serie, der har været nomineret til en Emmy ikke mindre end 62 gange og hvis sidste afsnit nogensinde blev set af imponerende 52,5 millioner seere.