Selvom det efterhånden er 12 år siden, det sidste afsnit af tv-serien 'Venner' løb over skærmen, opdager dedikerede fans stadig fejl og sjove detaljer i den populære komedieserie.

Serien kørte i 10 år fra 1994 til 2004, og derfor er det måske naturligt nok, at en fejl eller to sniger sig ind.

En af dem, som mediet Buzzfeed for nyligt har opdaget, er, at Matt Le Blanc, der spillede den altædende, middelmådige skuespiller Joey Tribiani, tilsyneladende ikke kunne holde masken i et af afsnittene.

Der er tale om afsnittet 'The One With the Worst Best Man Ever' fra sæson fire.

Her beskylder Ross en stripper for at have stjålet sin afdøde bedstemors vielsesring, og den scene bliver tilsyneladende lidt for meget for Matt Le Blanc, som må vende sig om og holde sig for munden, mens han bryder ud i latter.

Bevares, David Schwimmer spiller da også scenen overbevisende, men Matt Le Blancs grineflip var nok ikke ment som en del af serien.

Du kan se klippet, hvor den kære Joey bryder sammen, herunder.

Det er dog langt fra første gang, at der er blevet opdaget fejl i tv-serien Venner. Tidligere har fans blandt andet opdaget, at vinduet i Monicas lejlighed, som store dele af serien foregår i, skifter placering gennem serien.

Det er også blevet opdaget, at man på et tidspunkt har erstattet Jennifer Aniston, der spillede Rachel, med en ukendt kvinde.