Det populære par har ikke planer om at blive boende i Danmark.

Til oktober er det præcis et år siden, at det populære ‘Familien fra Bryggen’-par Geggo og Cengiz flyttede fra deres lejlighed på Islands Brygge og ind i deres nye hus i Dragør.

Den lille familie er efterhånden faldet godt på plads i det nye postnummer, men de regner dog ikke med at blive i huset for altid.

»Jeg vil gerne bo i et land, hvor det ikke regner så meget, som det gør i Danmark. Jeg ved ikke lige, hvilket land det skal være, men det skal hvert fald bare være varmt. Måske Italien eller Spanien eller sådan noget. Så er vi heller ikke så langt fra Danmark, så vi stadigvæk kan rejse hjem og besøge venner og familie,« fortæller Cengiz.

LÆS OGSÅ: Geggo åbner op: Savner jeg Bryggen?

»Jeg skal i hvert fald heller ikke bo i Danmark resten af mit liv. Det er stensikkert. Jeg magter ikke det vejr, vi har. Jeg orker ikke, at det er så uforudsigeligt. Jeg gider heller ikke at betale så meget i skat, så på et eller andet tidspunkt skal vi da bo i udlandet. Jeg kunne godt forestille mig Spanien, der elsker jeg også at være på ferie,« fortsætter Geggo, og Cengiz afslutter:

»Det skal ikke være lige nu, da vi har for meget at se til herhjemme. Men på et tidspunkt i fremtiden hvor vi får lidt mere luft i kalenderen. Måske når ‘Familien fra Bryggen’ engang er færdig. Og vi forlader ikke Linse – hende tager vi bare med derhen.«

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

LÆS OGSÅ: Geggo: Så længe skal der gå, før Alba bliver storesøster

LÆS OGSÅ: Så stor er ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen