____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Han er tilbage i rollen som Jack Bauer, den ustoppelige actionhelt fra tv-serien '24 timer', men selvom Hollywoodstjernen Kiefer Sutherland elsker at skyde en ny sæson igang, så elsker han også sine minder om samarbejdet med den danske instruktør Lars von Trier.

- Han er et geni og jeg vil arbejde med ham igen når som helst, siger Kiefer Sutherland til bt.dk.

Det var i Lars von Triers 'Melancholia' fra 2007, at 47-årige Kiefer Sutherland spillede en af filmens store roller og tilbragte en hel del tid sammen med den danske instruktør.

Og selvom han den gang i flere interviews kaldte optagelserne for et 'helvede', er det langt fra sådan, han husker dem i dag.

- Jo, det var da helt klart en meget anderledes måde at arbejde på, end eksempelvis på settet her, siger han med reference til den nye sæson - den 9. - af '24 timer'.

- Men når du siger ja til at arbejde med en instruktør som Lars, så er du også nødt til at sige ja til at give slip på din kontrol og bare følge med. Og for mig var det en virkelig stor oplevelse og meget givende som skuespiller, siger Kiefer Sutherland.

Han er for tiden i fuld gang med at genoptage arbejdet som Jack Bauer i tv-serien, som indspilles i London helt frem til juli måned.

Den nye sæson ventes at få premiere på TV3 i starten af maj.