Hidtil har Kathja Holm, 45, år ligget lunt i kagesvinget i DR´s 'Den store bagedyst', men nu giver hun mesterbager Tobias Hamann-Petersen kamp til stregen i aftenens afsnit af den populære kagekonkurrence.

Børnene og dommerne Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen er vilde med hendes cockerspaniel-lagkage.

- Mange børn drømmer om at få en hund. Det har mine tre børn også. Men kan de ikke få en hund, så kan de få en lagkagehund, selv om den ikke blev så smuk, som derhjemme, fortæller Kahtja Holm, der følte sig virkelig presset på tid.

- Det gjorde virkelig helt ondt at se Jakob, der havde en rigtig møgdag. Mit hjerte blødte for ham. Det var helt forfærdeligt.

- Bagedystens absolut største udfordrer er Tobias. Han er en hård negl, men det er superfedt at få den konkurrence. Jeg har ligget i midterfeltet uden at gøre mig særlig bemærket, så det er dejligt at blive nummer et  siger Kahtja Holm fra Ringsted, der arbejder som vejleder i Socialpsykiatrien.

Det har også været en kamp for hende at få tid til at øve sig imellem optagelserne.

 - Jeg har været ret overrasket over, hvor meget det har optaget mit sind at være med i programmet. Nogle gange er jeg kommet ud af butikken uden det, jeg skulle have.