Landmanden Ole medvirker i 'Landmand søger kærlighed'. Men han har en stor hemmelig, der overrasker de to kvinder, han har mødt gennem programmet.

Torsdag rullede femte afsnit af datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' over skærmen, og her flyttede tre kvinder ind på den 53-årige Oles gård i Kolding.

Men allerede nu kan man se næste uges afsnit på streamingtjenesten TV 2 Play, og her afslører Ole en stor hemmelighed. Han går nemlig i swingerklub.

»Jeg har en swingerklub. Er det noget, I har hørt om?,« spørger han Gitte og Alice, der begge bliver meget overraskede.

Gitte undrer sig, fordi hun synes, Ole virker lidt genert, mens Alice spørger, om det ikke mest af alt er noget med 'ét stort bunkepul'. Begge spørger ind til, hvad der egentlig foregår i sådan en klub.

»Jeg plejer jo at sige, at det er de voksnes legeplads,« forklarer han de to kvinder.

Han er ikke overrasket over, at hans to dates er noget chokerede:

»Det er meget grænseoverskridende, tror jeg. Der er mange tabuer om det at komme i en swingerklub,« medgiver han.

Alice vil gerne vide, om Ole ville kunne lade være med at gå i swingerklub, hvis han valgte at finde sammen med enten hende eller Gitte. Men det er han ikke helt afklaret med, indrømmer den kærlighedssøgende landmand:

»Jeg kunne godt lade være, tror jeg. Man skal jo passe på med ikke at melde for klart ud…,« lyder det ærligt fra Ole.

Over for TV2 tilføjer han, at han måske ikke helt havde gennemtænkt det, før han afslørede på landsdækkende tv, at han er swinger. Omvendt vil han gerne være med til at afllive nogle fordomme. Men han har ikke nået at advare sin familie om nyheden:

»Mine naboer ved det sgu godt, men min mor og søstre gør ikke. Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg have holdt det for mig selv,« siger han.

»Det er jo hverken kriminelt eller noget. Nogle tager i byen og finder en, de kan tage med hjem, og andre tager i swingerklubben,« tilføjer han.

Sjette afsnit af 'Landmand søger kærlighed' bliver sendt torsdag den 19. november klokken 20. Har du TV 2 Play, kan det også ses dér allerede nu.

Andre læser også