15-årige Stephanie - kendt fra TV 2-dokumentarserien 'Årgang 0' har fået en ny kæreste. Det afslørede hun selv i en chat med seerne efter programmet tirsdag aften.
15-årige Stephanie - kendt fra TV 2-dokumentarserien 'Årgang 0' har fået en ny kæreste. Det afslørede hun selv i en chat med seerne efter programmet tirsdag aften. Foto: Anders Löfstedt/TV 2

Stephanie van der Watt – kendt fra TV 2-sucessen ’Årgang 0’ – er for alvor blevet teenager. Det fremgik af sæsonens andet afsnit af den populære dokumentarserie tirsdag aften, hvor den 15-årige Slagelse-pige ikke lagde skjul på, at hun var blevet forelsket.

Som det fremgik af programmet havde Stephanie mødt en sød fyr i Lalandia, som hun havde flirtet med.

»Han blev ved med at kigge på mig, og jeg blev ved med at kigge på ham. Han er virkelig flot,« fortalte Stephanie med et fnis, da hun i tirsdagens udsendelse betroede sig om forelskelsen til en veninde.

På Facebook fandt hun frem til sin 17-årige flirt, som hun havde mødtes med op til flere gange under sit ophold i badelandet. Men da hverdagen begyndte igen, ebbede forholdet ud. Bl.a. fordi den 17-årige fyr, som i programmet blev omtalt Alec, efterfølgende flyttede til Ærø.

Stephanie2

Det afslørede 15-årige Stephanie van der Watt, da hun tirsdag aften chattede med seerne på tv2.dk. Samtidig løftede hun også sløret for, at der nu er kommet en ny kærlighed i den 15-årige piges liv.

»Hvordan har du det med aftenens afsnit med hensyn til ham fyren, og hvis han så med?,« ville Sofie gerne vide.

»Jeg har snakket med ham om, at afsnittet vil handle om ham. Han var helt okay med det, for jeg var ret vild med ham dengang. Men fordi det næsten er et år siden, er jeg ikke så glad for det nu. Jeg har også en kæreste nu, som ikke er så begejstret for det. Og så synes jeg også, at den måde, det er klippet sammen på, er lidt overdrevet,« svarede Stephanie.

stephanie

Siden hun blev født har seere kunnet hendes liv på godt og ondt i TV 2s dokumentarserie ’Årgang 0’. Det er en programserie, der siden 1999 har fulgt fire familier med det til fælles, at de alle har fået børn født omkring årtusindeskiftet. Udover Stephanie og hendes familie følger man i tv-programmet også Emma, Rachel og Christian og deres familier. Dokumentarserien følger børnene, til de bliver voksne.

I chatten på tv2.dk løftede Stephanie også sløret for, hvordan hun mødte sin nuværende kæreste.

»Han begyndte med at gå i min parallelklasse, og så snakkede vi stille og roligt, og der var egentlig ikke noget i det til at starte med. Så jeg har ligesom mødt ham gennem skolen, og det er jeg super glad for,« skriver hun.

Emma

Seerne skal dog ikke regne med at få hendes nye kærlighed at se på skærmen foreløbigt, vurderer den 15-årige ’Årgang 0’-deltager.

»Nej, man skal nok ikke regne med at se min nye kæreste. Vi vil gerne holde det for os selv lige nu,« understreger hun.

Det er ikke første gang, at Stephanie har en kæreste. I sidste sæson af den populære dokumentarserie præsenterede den dengang 14-årige pige en kæreste for sin far, Christian van der Watt, som dengang var rimelig anspændt over situationen.

Stephanie plus fam

»Men prøv at se, jeg bliver helt anspændt, bare jeg skal tale om det, jo,« fortalte den 34-årige teenagefar i programmet, da han blev spurgt om, hvordan han havde det med, at hans 14-årige datter havde fået en kæreste.

»Jeg møder ham for første gang i eftermiddag. Han kan gøre utroligt mange ting forkert. Listen er nærmest uendelig,« lød det videre.

Se sæsonens tredje afsnit af ’Årgang 0’ på tirsdag klokken 20.00 på TV 2 eller lige nu på TV 2 Play.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.