Se klippet på mobilen her.

Luksusfælden er tirsdag aften tilbage hos det fynske par Mikkel Hansen og Louise Egeberg Rasmussen, der har en gæld på over 700.000 i blandt andet kviklån, SU-lån og lån fra familie.

De har været på SU i fem år, og det fortsætter i adskillige år endnu, da de begge er under uddannelse. Det er derfor svært for eksperterne, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, at lave et budget for parret, der også har barn, hund, bil, hus og et stort forbrug af cigaretter, cola og fastfood. Et forbrug der bliver finansieret af lån.

Budgeteksperterne har regnet sig frem til, at parret ender med at have et SU-lån på 1 million kroner til sammen, når de er færdiguddannede, hvis de fortsætter.

Der er ifølge Jan og Carsten kun én måde, det kan lade sig gøre at redde Mikkel og Louises økonomi. Bilen skal sælges, da den gør et indhug i budgettet på 3.200 kroner om måneden.

Det er lettere sagt end gjort, for Louise nægter pure, og de to budgeteksperter bliver mere og mere frustrerede.

- Det er jo ikke teenagere, vi står og diskuterer med. I er vokse, modne mennesker, siger Jan Swyrtz.

Jan og Carsten har forhandlet sig frem til en god aftale for afbetaling af Mikkel og Louises lån, men det hele afhænger af, at bilen bliver solgt.

- Det er det eneste sted, jeg kan slappe af , siger Louise, der prøver at forhandle sig ud af situationen ved at tilbyde, at hun sælger sine ting og stopper med at ryge.

Kæresten Mikkel vil derimod gerne sælge bilen.

- Det er den eneste udvej. Det vil gøre ondt, specielt fordi vi ikke har andre muligheder de næste to kilometer herfra, siger han i programmet.

TV 3's eksperter stiller to cykler til rådighed plus en cykelanhænger til børn, så Mikkel og Louises barn kan komme i børnehave selv uden bil, og så de selv kan cykle de to kilometer, der er til togstationen.

Jan og Carstens kamp for overtale Louise til at skille sig af med bilen og redde det fynske pars økonomi kan man se på TV 3 tirsdag den 16. september klokken 20.