TV3's seersucces Luksusfælden er tilbage. I premiere-afsnittet møder seerne kæresteparret Mikkel og Louise, der begge har gået på et hav af forskellige uddannelser uden at gøre noget færdigt.

Det betyder, at de har levet på SU i seks år, og Mikkel er netop begyndt på en ny uddannelse igen, så der venter fem år mere.

Mens nogle studerende overlever med et lejeværelse og pasta med ketchup, bor parret fra Luksusfælden i hus, kører i en fin Mazda og har et barn plus et overforbrug af tøj, computerdele, cigaretter og fastfood.

Når økonomien strammer, går de til mor og far eller tager et kvik-lån.

Som Louise siger i programmet:

- Der var en måned, vi ikke kunne betale vores regninger, så tog vi et kvik-lån. Så tog vi et kvik-lån for at betale vores kvik-lån, og et kvik-lån til at betale vores kvik-lån.

Mikkel og Louise skylder derfor 700.000 kroner væk til forældre, kviklån, skat og SU-lån, som de begge tager hver måned.

Luksusfælden er tilbage med en 13. sæson for første gang med to mandlige eksperter ved roret. Jan Swyrtz står for budgettet, og den nye ekspert Carsten Linnemann er uddannet ejendomsmægler, og har stor erfaring med budgetplanlægning.

Det er en hård opgave for de to eksperter, for især Louise gør vrøvl, når der skal skæres ned for forbruget i første afsnit, der er på skærmen den 9. september på TV3.