Skuespilleren Julie Zangenberg får et travlt efterår efter bruddet med fodboldspilleren Niklas Bendtner.

Kanal 5 har netop besluttet at søge Filminstituttet om støtte til at lave tre nye afsnit af dramaserien 'Heartless', der kommer på skærmen til foråret.

Historien om de to søskende Sofie og Sebastian søgen efter forklaringen på den forbandelse, der tvinger dem til bogstavelig talt at suge livet ud af deres medmennesker, har skabt international opsigt, især hos amerikanske tv-selskaber. Men herhjemme flokkedes seerne ikke om serien, der slet ikke levede op til Kanal 5´s store forventninger. De første fem afsnit af 'Heartless' blev i gennemsnit set af 78.000 seere.
Alligevel har Kanal 5 nu besluttet sig for at fortsætte.

Læs også: Vildt år for Heartless-stjerne: Skal være far og hovedroller i kø

- 'Heartless' har godt fat i den unge målgruppe, så derfor har vi nu søgt om støtte til at producere tre nye afsnit, så vi har en hel sæson på otte afsnit, siger programdirektør Maiken Wexø, der gerne havde set, at første sæson af 'Heartless' havde været i 10 afsnit.

- Manuskripterne er nu ved at blive rettet til, og Fridthjof Film, der producerer 'Heartless'  for Kanal 5, er klar til at gå i gang med optagelserne, når Filminstituttet har givet grønt lys, fortæller Maiken Wexø

-Vi havde kanonhøje forventninger til seertallet, og de helt høje blev ikke indfriet, men vores forventninger er måske mere realistiske denne gang. Vi er glade for at have været med til at vise en helt ny, ung generation af dygtige skuespillere og ønsker at fortsætte med hele det dejlige cast, siger Maiken Wexø, programdirektør Kanal 5