Skuespilleren Julie Zangenberg er helt klar til at trække i kostskoletøjet igen og tage en sæson mere med den dæmoniske Sofie fra Kanal 5´s danske tv-serie  'Heartless'.

- Jeg har fået virkelig mange positive reaktioner fra seere - også fra mange børn og unge, der er kommet hen til mig og rost serien for at være så ambitiøs, siger Julie Zangenberg, der glæder sig over, at serien også har fået et liv med egen fanklub på de sociale medier, Twitter og Instagram.

Fredag mødes alle Heartless-spillerne til Julie Zangenberg og Nicklas Bendtners velgørenhedsfest i København.

- Og her vil vi lige fejre afslutningen af første sæson med et bal og en sjus og ønske hinanden på gensyn. Jeg er meget glad for rollen som Sofie, og jeg er helt klar til at tage en tur mere med Sofie. Der har hele tiden været lagt i ovnen til, at vi skulle lave flere afsnit, så derfor slutter femte kapitel også så åbent. Vi regner allesammen med, at vi skal tilbage til lejrskolen til efteråret, siger Julie Zangenberg og tilføjer:

 - Det er det vildeste og fedeste, jeg nogensinde har lavet. Selv om vi skulle lave så meget på så kort tid, og alle var dødtrætte, så brændte alle bogstavelig talt for serien.

Hun har klart kunne mærke Interessen fra de mange udenlandske tv-stationer, der i foråret har købt 'Heartless'.

- Det har betydet, at jeg er begyndt at gå til flere castings i England i de sidste to år. Jeg synes, det er fedt, at vi har taget ved at lære af de amerikanske traditioner, så man ikke længere ser ned på tv-serier, men betragter dem på højde med spillefilm