Det er en jublende glad Jes Dorph-Petersen, 56 år, der vender hjem til TV2 efter tre år som Champions League-vært på TV3.

Fra august skal han skiftes til at sidde i værtsstolen  på TV2´s ”Go´Aften Danmark” med den nuværende vært, Michelle Bellaiche.

»I dag er jeg en af verdens gladeste mennesker. Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne TV3 og drible rundt med Preben Elkjær og co.  Men jeg har det med TV2 som med min fodboldklub. Jeg vil helst tilbage,« siger Jes Dorph-Petersen, der krydser sit eget tv-spor.

»For mig er TV2 ikke bare et studie og en kantine. Det er mit faglige 'hjem' og DNA. Det er dem, der har givet mig hele mit karriere og formet mit liv i 19 år.«

Læs også:

»Go´ aften Danmark” er vist det eneste program, jeg IKKE har prøvet at lave. Så jeg ser det ikke som et tilbageskridt. For mig er det en ny start i min gamle butik. Det er et meget værtsbårent program, og det betyder, at Michelle og jeg skal ind og være med til at forme programmet, og det er det, der sætter ild til mig,« siger Jes Dorph-Petersen, der tidligere har prøvet kræfter med ”Go´Morgen, Danmark” sammen med Cecilie Frøkjær.

Læs også:

»Men jeg måtte kaste håndklædet i ringen efter 10 måneder. Sendetidspunktet var forfærdeligt. Jeg kan ikke præstere kl. 7 om morgenen. Jeg havde det, som om jeg havde jetlag, hver morgen.  Så er kl. 18.30 mere humant.«

Sammen med Ulla T. igen

Samtidig med værtsjobbet på Go' Aften, Danmark skal han også stå til rådighed som vært ved store begivenheder og events som f. eks. Kongelige begivenheder.

Her har han indtil 2012 været TV2´s ubetingede mest erfarne event-vært ved royale transmissioner, og der er ingen tvivl om, at han vil indgå i TV2s oprustningsplaner på eventområdet overfor Danmarks Radio .

»Men det er altså ikke kun, når Kongehuset knalder rundt i karet. Jeg har sagt ja til at arbejde tværfagligt på stationen , men nu må vi se. Hvis de spørger mig, om jeg vil være med til at dække en kongelige begivenhed, vil jeg ikke sige nej,  joker han glad.«