Efter fem uger i Italien vender Susanne Bier og Pierce Brosnan i næste uge snuden mod København for at filme her.

Ovenpå sin Oscar-sejr er den danske succes-instruktør nemlig i fuld sving med sin nye film 'Den skaldede frisør', som har den tidligere James Bond i den mandlige hovedrolle. En lille detalje Susanne Bier med god grund er stolt af og glad for.

- Det er fantastisk at være tilbage og lave en komedie for første gang i over ti år. Efter at have lavet de her seriøse melodramaer, er det befriende at lave noget, der er sjovt, livsbekræftende og vildt romantisk, siger Susanne Bier og fortsætter:

- Og så er det en utrolig luksus at have en international stjerne som Pierce Brosnan, der fuldstændig naturligt og ukrukket går ind i en spillefilm på dansk og agerer med danske skuespillere som om han aldrig har lavet andet.

Også filmens producer Vibeke Windeløv er begejstret for samarbejdet med Brosnan.

- Pierce er fuldstændig fantastisk at arbejde med for Susanne og alle andre, siger Windeløv.

- Han er simpelthen så hjælpsom og sød overfor alle. Og den mest ukrukkede stjerne jeg nogensinde har mødt.

- Og så er han og Trine et fantastisk par! siger hun videre om Brosnans medspiller Trine Dyrholm, som han i filmen får en romance med.

De to mødes i forbindelse med et bryllup i Italien mellem den enes søn og den andens datter. Og det er alle de scener, der de sidste fem uger er blevet indspillet i det smukke Amalfi-område.

Nu går turen altså så til København, hvor filmens start og slutning skal filmes på forskellige locations i Københavns området.

Udover Trine Dyrholm medvirker også danske stjerner som Paprika Steen og Christiane Schaumburg-Müller i filmen, som tidligere havde den engelske titel 'All You Need is Love'.

Den danske titel refererer til, at Trine Dyrholm i filmen spiller en kræftramt frisør, som har mistet sit hår i forbindelse med kemo-behandling.