Robbie Williams drillede Voice-deltager Søs Haals under lørdagens generalprøve
Robbie Williams drillede Voice-deltager Søs Haals under lørdagens generalprøve

Lørdag aften gæstede Robbie Williams det danske tv-show Voice

Her sang den britiske popstjerne et nummer fra sit nyealbum, ligesom han sang duet med deltageren Søs Haals fra Aalborg.

De to mødtes for første gang lørdag eftermiddag til generalprøve på aftenens show. Her fik de mulighed for at synge sangen ’Feel’ igennem en enkelt gang, inden det for alvor gik løs til aftenens liveshow. Og prøven gik over alt forventning, fortalte Søs Haals til bt.dk efter prøven. 

- Jeg havde frygtet det værste, fordi det hele skulle gå så stærkt. Men han var simpelthen så sød. Han lavede skæg med hele situationen, og fik det hele lidt mere ned på jorden. Det gav mig virkelig ro på, så nu føler jeg mig klar til i aften, siger Søs Haals, der fortæller, at Robbie Williams fik de fleste i tv-studiet til at bryde ud i stor latter. Det skete, da teknikken pludselige drillede under prøven, og brød tavsheden med en hurtig og drillende kommentar:

’Come on Søs, are you fucking it up again?’

(Kom nu Søs, ødelægger du det nu igen?, red.), sagde han efterfulgt af hans berømte brede smil.

Til BT - Voice

I det andet liveshow skulle Søs Haals konkurrere mod syv af de andre deltagere om en plads videre i konkurrence. Kun fire deltagere fra aftenens show går videre til næste uges semifinale.

- Jeg håber, at seerne stemmer på mig og ikke på Robbie, siger Søs Haals, der er stolt og glad for, at hun skal synge duet med Robbie Williams. Men hun mener ikke, det er en fordel i aftenens konkurrence.

- Nok mere tværtimod. Der er meget jantelov herhjemme, og der er måske nogen, der mener, det er lidt for nemt for mig. Men jeg har knoklet så meget den sidste uge, og det håber jeg, at seerne kan se og høre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.