Kagemand Tobias Hamann-Pedersen, 25, fra DR´s 'Den store bagedyst' får så mange henvendelser, at han har måttet få sin kæreste Katrine til at være sekretær for at få tid til at udvikle ideer til sine kager.

Han er nu den eneste mandlige deltager, der er tilbage i bagekonkurrencen, der i aften er nået til femte runde.

- Det har været både dejligt og overvældende med den store interesse. Men hvis man ikke satser på at kunne leve af at lave kager, så kommer man heller ikke til det, forklarer Tobias, der slet ikke havde forberedt sig på at få så mange mails og henvendelser.

- Det er alt fra folk, der vil have mig ud til børnefødselsdage eller bage 'cigarer' til en mandeaften. Jeg havde sat sig for at svare alle, men det kan jeg slet ikke overskue, så det er jeg nu gået bort fra, og har uddelegeret det til Katrine, fortæller Tobias.

Der er bud efter ham fra madhøjskoler, storcentre, foreninger og teambuildingkurser, der gerne vil se den dygtige kagemand. Men han har valgt at bruge sin tid på at øve sig på nye teknikker i stedet.

- Jeg bager ret meget og prøver at dygtiggøre mig og holde mine kundskaber vedlige. Der er meget jeg ikke ved og gerne vil lære at lave. Min holdning er, at kage skal kunne ses som kunstværker og ikke bare som en bradepandekage. Jeg bruger meget tid på det, og synes, kager fortjener en større plads end shake & bake.
 
Han lægger ikke skjul på, at han drømmer om at få et tv-program.

- Det kunne være rigtig sjovt at tage folk med på nogle rejser. Jeg har ikke lyst til at ende med at masseproducere kager fra 8-16. Jeg vil gerne udvikle ideer og inspirere andre via kager, og jeg vil ikke ødelægge det for mig selv ved at være ude hver weekend, for det får jeg ikke nye ideer og teknikker af, siger Tobias Hamann-Pedersen.