Film nummer to i ‘Fifty Shades’-serien, 'Fifty Shades Darker', har ramt biograferne som en nihalet kat, og kvinder (hovedsageligt) fra hele verden valfarter lige nu til de bløde biografsæder.

I kølvandet på premieren er der begyndt at dukke billeder op af ting, der er blevet fundet i biografen efter filmen. Her lader det til, at agurker er et stort hit. Hvad de bliver brugt til, melder historierne intet om.

Agurketrenden startede i Norge, hvor Fredrikstad Kino postede et billede af to agurker, der åbenbart var blevet efterladt på biografgulvet. Billedet blev et sandt viralt hit, og nu er trenden så nået til den anden side af kloden, nærmere bestemt til Sydney, Australien.

Her er der tilsyneladende blevet fundet en agurk i biografen Hayden Orpheum Cinema.

Agurkebilledet har dog rejst en række spørgsmål hos brugerne, der undrer sig over, hvorfor biografens ansatte ikke bruger plastikhandsker. Andre roser publikum for at spise sundt under filmen, og sidst og ikke mindst bliver der spekuleret i, om der blot er tale om et PR-stunt fra biografens side.

Uanset hvad der ligger til baggrund for agurkebillederne, kan man med sikkerhed sige, at agurkerne hitter. I Norge gav Fredrikstad Kinos opslag 11.000 reaktioer, 7.500 delinger og 13.000 kommentarer, hvor brugere tagger hinanden for at finde agurkernes ejere.

Det kan man ikke helt sige om det australske billede fra Twitter.