Ibi Støving har altid været åben om sit privatliv, men mindet om den ensomme fødsel af hendes søn har hun ikke haft lyst til at dele før nu.
Ibi Støving har altid været åben om sit privatliv, men mindet om den ensomme fødsel af hendes søn har hun ikke haft lyst til at dele før nu. Foto: Bax Lindhardt

Om to uger får en ny sæson af TV2s portrætprogram ’Stjernerne på slottet’ premiere. Her har fem kendte danskere endnu engang indvilliget i at tage en uge til Italien for at lære hinanden bedre at kende og fortælle personlige detaljer fra deres liv.

Blandt de fem deltagere er den 38-årige tv-vært Ibi Støving, der til dagligt er tilknyttet Go’ Morgen Danmark. Hun har altid været åben omkring sig selv og sit privatliv i medierne. Alligevel er hun overrasket over, hvor mange intime detaljer hun fortæller om sig selv i programmet.

- For mig har turen været det vildeste terapiforløb, siger hun og fortæller, at der kommer flere ukendte faktorer frem i programmet. Blandt andet om hendes problematiske forhold til ekskæreste og fodboldspilleren Tobias Grahn, der er far til hendes snart femårige søn.

- Jeg har aldrig været særlig detaljeret omkring vores forhold. For ligegyldig hvad der er sket, så har jeg dog stadig den respekt. Men det er en respekt for mit barn og ikke mod Tobias, siger Ibi Støving.

Derfor kom det også bag på hende, at hun under optagelserne pludselig begyndte at åbne op for en af hendes hendes største hemmeligheder.

- Jeg kom ind på ting omkring min fødsel, der er meget private. Jeg var helt alene, da jeg fødte min søn, fordi jeg ikke kunne få fat i Tobias. Han havde slukket sin mobiltelefon, siger hun og ryster på hovedet, mens hun genfortæller historien.

- Jeg fødte om natten, og han kom først næste dag op ad formiddagen, da han igen havde tændt sin telefon, fortæller hun.

Ibi Støving og Tobias Grahn gik fra hinanden seks måneder efter. Og siden har hun været single.

- Men før det havde jeg også haft rigeligt af kærester, så det går nok, siger hun med grin og forklarer, hun har lært at tage lidt lettere på livet. Og det skyldes ikke mindst turen til Italien, hvor også Joachim Boldsen, Lisbet Dahl, Janus Bakrawi og Morten Spiegelhauer var med.

- Lisbet gav mig især ét godt råd, som jeg husker meget tydeligt. Hun sagde: Ibi, du skal jo heller ikke finde dig i så meget lort, vel. Og det råd har jeg virkelig taget til mig, siger hun. 

'Stjernerne på slottet' har premiere på TV2 den 19. februar kl. 20.00 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.