Ansatte i Danmarks Radio må ikke reklamere for private firmaer. Alligevel talte underholdningschef Jan Lagermand Lundme varmt om slankekursus.

Andreas Elisabeth Rudolph, Anders Lund Madsen og Iben Hjejle er bare nogle af de kendte danskere, der står frem iført undertøj og taler i rosende vendinger om, hvor meget de har tabt sig og forbedret deres kondital efter et 12-ugers træningsforløb hos Arndal Spa i København, der ejes af Lotte Arndal.

Og indtil i går var også DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, også blandt de glade motionister. Det skriver Metroxpress.

Ifølge avisen udtalte han følgende om den såkaldte bootcamp, der koster 22.900 kroner at deltage i:

»Jeg er gået to tøjstørrelser ned, og jeg får hele tiden at vide, at jeg ser megagodt ud.«

Men det er ikke tillladt for DR-ansatte at reklamere for private firmaer, og det erkender underholdningschefen, der blandt andet står bag 'X Factor', også, da Metroxpress konfronterer ham med det:

»Det har du ret i. Det kan jeg ikke som chef. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke havde tænkt det som reklame, og jeg selvfølgelig ikke har modtaget noget for det. Det ændrer ikke på, at jeg selvfølgelig skulle have sagt nej til det. Derfor har jeg også bedt om at få det taget af igen,« oplyser han.

Du kan se flere af Arndal Spas veltrænede kendis-kunder i artiklen herunder:

Andre læser også