Dianna Lindharth og Sharin Foo efter semifinalen i 'Voice - Danmarks største stemme.'
Dianna Lindharth og Sharin Foo efter semifinalen i 'Voice - Danmarks største stemme.' Foto: Thomas Lekfeldt

Sharin Foo er klar til at medvirke i studiet, hvis hendes finaledeltager i Voice, Dianna Lindharth, skulle gå hen og vinde titlen som Danmarks største stemme og pladekontrakten, der følger med.

- Jeg vil i hvert fald rigtig gerne, at hun gav mig lov til at være en del af det. Det er superfedt at opleve hende finde sit musikalske udtryk, og det vil jeg faktisk rigtig gerne være en del af, men det er jo op til hende. Men jeg er totalt klar, siger Sharin Foo til bt.dk

Da Kim Wagner sidste år vandt sangkonkurrencen 'Voice - Danmarks største stemme', var der ikke megen hjælp at hente fra coachen Liam O'Connors side, efter kameraerne var slukket. L.O.C. ønskede nemlig ikke at være en del af den plade, som Kim Wagner vandt retten til at lave.

- Jeg har hjulpet ham med at definere sig selv, så nu skal han bare ud og bruge det, sagde rapperen dengang og fortalte, at han på grund af den genremæssige distance ikke kunne se, hvad han mere skulle kunne hjælpe Kim Wagner med.

Sharin Foo: Seerne foretrak også Dianna

Men sådan har Sharin Foo det altså ikke, fortæller hun til bt.dk. Dianna Lindharth er ellers musikalsk set et ret ubeskrevet blad. Først som voksen opdagede hun sit talent for sang, og det betyder også, at hun musikalsk er ret uerfaren.

Derfor var det kontroversielt, da Sharin Foo i semifinalen i Voice valgte Dianna frem for den etablerede musiker Christoffer Stjerne.

Tror du, at Dianna er din bedste mulighed for at vinde Voice?

- Ja, det tror jeg på. Seerne har jo gang på gang været enige med mig. Jeg har hver gang sat en fordel (coachene tildeler 60 point til deres favoritdeltager og 40 til den anden, red.) på Dianna, og jeg har hele tiden tænkt: 'gad vide, om seerne synes det samme'. Men det har de gjort, siger Sharin Foo med henvisning til de seer-afstemninger, der har afgjort de tre første liveshows.

I finalen på lørdag har Sharin og Dianna ikke tænkt sig at stryge publikum og seere med hårene. Tværtimod fortæller coachen, at de tre sange, som Dianna skal optræde med, vil være et udfordrende statement.

- Det, vi vælger at gøre til finalen på lørdag, er absolut ikke at lefle for publikum. Det er ikke helt mainstream. Det er helt klart en udfordring for lytteren og seeren, så jeg håber, at det alligevel når ud, så folk kan fange det, siger Sharin Foo.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.