Sådan så der ud på gulvet i Frederikstad Kino i Norge i aftes efter visningen af den erotiske film 'Fifty Shades Darker'.
Sådan så der ud på gulvet i Frederikstad Kino i Norge i aftes efter visningen af den erotiske film 'Fifty Shades Darker'. Foto: Frederikstad Kino/Facebook

Anden film i den erotiske ‘Fifty Shades’-serie, ‘Fifty Shades Darker’, har netop ramt alverdens biografer, og kvinder (hovedsageligt) verden over kan slet ikke få nok.

Men nogle biografgængere lever sig vist LIDT for meget ind i Dakota Johnsons seksuelle eskapader på det store lærred - i hvert fald gik det vildt for sig i går, da filmen blev vist i Frederikstad Kino i Norge.

Da biografens ansatte skulle rydde op efter forestillingen, var det således ikke bare popcorn og tomme slikposer, der lå og flød på gulvet - der lå minsandten også agurker.

- Fundet i sal 3 efter kl. 20.00-visningen af Fifty Shades Darker. Tag kontakt, hvis du vil have dem tilbage, lyder det i et opslag på biografens Facebook-side, hvor der er vedhæftet et foto af de pågældende grøntsager.

Det er biografens direktør, Jørgen Søderberg Jansen, der har delt fotoet. Han forklarer over for norske Dagbladet, at agurkerne ikke lader til at have lidt overlast. De var begge pakket ind i ubrudt plastemballage, og der var intet der tydede på, at de var blevet brugt til noget, de ikke er beregnet til.

- De var begge tørre og rene. Jeg kan ikke sige noget om, hvorfor de ligger der, men jeg tænker, at nogen har forsøgt at være morsomme, siger han til avisen.

I så fald har det været en succes. Billedet blev delt i aftes, og siden har tusindvis af nordmænd liket, delt og kommenteret opslaget, hvor mange har tagget deres venner for at høre, om de var et smut forbi Frederikstad for at se film i går.

Der er sågar også folk, der har kontaktet biografen for at få fat i agurkerne, fortæller Jørgen Søderberg Jansen til Dagbladet.

- Indtil videre har tre personer kontaktet os og gjort krav på dem. Men jeg tror ikke, der kommer nogen og henter dem. Skulle de gøre det, ligger de i køleskabet, siger han.

Han fortæller også, at billetterne til den erotiske film bliver revet væk. Godt nok er de fleste filmanmeldere ude med riven efter filmen - men det er biografgængerne tilsyneladende ligeglade med.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.