Arbejder på at blive selvforsørgende

Humøret fejler ingenting hos Dovne Robert, 45 og far til datter på 8 år fra København N, dagen efter han landede på sin tømmerflåde hos Hold Nord i Robinson Ekspeditionen, der øjeblikket er i fuld gang på øen Mensirip i det sydkinesiske øhav udfor Malaysia.

- Jeg er blevet pænt modtaget. De håbede jo, at jeg havde nogle goodies med, griner han fornøjet, selv om han godt ved, at der skumles blandt deltagerne om, at han er endnu en mund at mætte med meget lidt ris og en helt tom madboks.

- Jeg havde et tændstål med, og jeg fandt også en fiskekrog på den øde ø, hvor jeg tilbragte et døgn helt alene. Den fysiske isolation var hård, men mentalt er jeg jo vant til det, siger Robert, der er Danmarks måske mest omtalte kontanthjælpsmodtager.

I forbindelse med Robinson Ekspeditionen har han opsagt at modtage kontanthjælp.

Se video med Robert hos TV3: Nu vil jeg være Vinder-Robert- Jeg er jo ikke til rådighed for arbejdsmarkedet, når jeg befinder mig på en øde ø, så den har jeg været nødt til at frasige mig. Jeg har jo også sagt ja til at deltage for at lave om på og blive selvforsørgende. Det er en stor jobansøgning at være med i Robinson, og jeg tror, jeg kan gå relativt langt, siger Robert, der er vant til at blive forvekslet med Biker-Jens fra den allerførste Robinson Ekspedition.

- Når jeg er kortklippet, minder vi meget om hinanden i udseende, og mange har i tidens løb også forvekslet mig med Biker-Jens, som jeg er helt vild med. Selv min lille datter sagde hej far til Biker-Jens, når han har været på skærmen.