Pippi Langstrømpes bedste venner er blevet voksne.

Här kommer Pippi Långstrump, tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa.

Mon ikke vi alle sammen har nynnet den melodi, mens vi gik og dagdrømte om at være verdens stærkeste (og rigeste) barn og have sådan nogle gode venner som Tommy og Annika.

Astrid Lindgren skrev sin første bog om den rødhårede Pippi helt tilbage i 1949, og det var den, der gjorde hende berømt som forfatter.

TV-serien kom 'først' i 1969, og har stort set lige siden været sendt med jævne mellemrum som børnetime på DR.

Derfor er alle danske børn og voksne ret stærke i Pippi-trivia, men én ting, som folk måske ikke ved, er, hvad der er blevet af skuespillerne.

Metroxpress har tidligere skrevet om, hvad der er blevet af hovedpersonen Pippi. Den artikel kan du læse her, og du kan se galleriet af Pippi over artiklen.

Tommy og Annika derimod bliver der sjældent skrevet om, men de lever heldigvis begge i bedste velgående.

Tommy blev spillet af Pär Sundberg, som ikke var interesseret i skuespillet som vokse. I dag arbejder han med marketing.

Foto: Screenshot
Vis mere

Foto: Screenshot
Vis mere

Annika hedder i virkeligheden Maria Persson, og hun blev faktisk ret bidt af skuespillet, som hun forsøgte at gøre karriere i.

Desværre var hun et offer for sin egen succes. Folk kunne slet ikke se hende som andet end Annika, så til sidst gav hun op og blev sygeplejerske. I dag bor hun på ferieøen Mallorca ved den spanske østkyst.

Foto: Screenshot
Vis mere

Foto: Screenshot
Vis mere

De tre skuespillere skiltes som venner, da de var færdige med Pippi-eventyret, men har været dårlige til at holde kontakten ved lige.

Derfor holdt de en reunion for et par år siden, hvor dette billede blev taget.

Man kan godt se, det næsten er 50 år siden, de indspillede Pippi Langstrømpe.

Foto: Screenshot
Vis mere