Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Når finalen i 'Voice - Danmarks største stemme' afvikles i morgen aften, skal alle de fire finaledeltagere synge en duet med deres egen coach. Men når Xander skal synge med sin finalist Andreas Odbjerg, vil de ikke stå på scenen samtidig. De er simpelthen bange for at sende de forkerte signaler, fortæller Andreas Odbjerg til bt.dk

Sammen skal de to nemlig synge kærlighedssangen; 'Hvis jeg skrev dig en sang' fra Xanders nye album. Og for at det ikke skal virke som om, de synger den til hinanden, vil de ikke stå på scenen samtidig.

- Det er i hvert fald noget, vi har været opmærksomme på. Hvis vi bare stillede os op ved siden af hinanden og sang 'Hvis jeg skrev dig en sang', så var det nok blevet lidt halv-bøsset. Også fordi vi begge to har sådan lidt lyse stemmer og drengede ansigter. Det kunne have set helt forkert ud, siger Andreas Odbjerg med et grin til bt.dk

Rødmede på scenen

Derfor vil de to ungersvende ikke være at finde på scenen samtidig i finalen, selvom det egentlig er en duet, de skal synge. Og for at sætte en tyk streg under de herres seksuelle orientering vil de også have en pige med på scenen, som der skal synges til.

- Hun er meget meget smuk, den pige jeg skal synge til, så jeg rødmede helt de første par gange, vi skulle lave det. Men nu skal vi ind og øve det en hel masse gange, så jeg er ikke bange for, at det skal kikse på lørdag, siger Andreas Odbjerg.

Når finalisterne på lørdag har givet alt, hvad de har i sig, bliver det afgjort, hvem der løber af med titlen som 'Danmarks største stemme' og den pladekontrakt, der følger med. Og hvis man skal tro bookmakerne, så ligner Andreas Odbjerg fra Fyn en vinder af konkurrencen.

Danske Spil har nemlig Andreas Odbjerg som klokkeklar favorit før finalen i 'Voice'. Odds 1.40 giver Danske Spil på en sejer til den 24-årige fynbo i skrivende stund.

Men det er ikke kun bookmakerne, der har et godt øje til Andreas Odbjerg. Hos publikum og seere lader den 24-årige fynbo også til at være i kridthuset. I hvert fald talte seernes sms-stemmer deres klare sprog, da finalisterne skulle findes i lørdags. Med knusende 83 procent af sms-stemmerne fejede Andreas Odbjerg sin direkte konkurrent, Kamille Bjerregård Schjøtler, af banen, da de to kæmpede om at blive finaledeltageren fra Xander Linnets hold.

Andre læser også