To af Hollywods største stjerner er klar til en genindspilning af en af de største danske film.

Samuel L. Jackson og Michael Caine spiller, ifølge Hollywood Reporter hovedrollerne i 'Harry and the Butler'. En ny version af 'Harry og kammertjeneren'. Oprindelig med Osvald Helmuth og Ebbe Rode i rollerne som hhv. Harry og tjeneren. Den hjertevarme klassiker blev indspillet i 1961.

Skuespilleren Morgan Freeman har tidligere overfor BT afsløret sin drøm om at medvirke i en genindspilning af den danske klassiker. Nu bliver der i stedet Samuel L. Jackson.

Han spiller en lettere afdanket rutsjebane-mekaniker og jazzmusiker, der nu bor i togvogn i New Orleans. Da han arver en større sum penge, beslutter han at hyre en ægte britisk butler, spillet af manden, der vel nærmest er skabt til rollen - Sir Michael Caine.

- Selveste Sam Jackson og legendariske Michael Caine udvikler altid de projekter, de bliver involveret i. Deres exceptionelle evner vil skabe en særlig kemi i denne gribende, humoristiske historie, siger producenten Mimi Steinbauer.

Selskabet Rivier And Callender forsøger i disse dage at lukke aftaler med europæiske distributører, skriver Hollywood Reporter.

Rollen som Harry gav Osvald Helmuth en Oscar-nominering.