Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

To af Hollywods største stjerner er klar til en genindspilning af en af de største danske film.

Samuel L. Jackson og Michael Caine spiller, ifølge Hollywood Reporter hovedrollerne i 'Harry and the Butler'. En ny version af 'Harry og kammertjeneren'. Oprindelig med Osvald Helmuth og Ebbe Rode i rollerne som hhv. Harry og tjeneren. Den hjertevarme klassiker blev indspillet i 1961.

Skuespilleren Morgan Freeman har tidligere overfor BT afsløret sin drøm om at medvirke i en genindspilning af den danske klassiker. Nu bliver der i stedet Samuel L. Jackson.

Han spiller en lettere afdanket rutsjebane-mekaniker og jazzmusiker, der nu bor i togvogn i New Orleans. Da han arver en større sum penge, beslutter han at hyre en ægte britisk butler, spillet af manden, der vel nærmest er skabt til rollen - Sir Michael Caine.

- Selveste Sam Jackson og legendariske Michael Caine udvikler altid de projekter, de bliver involveret i. Deres exceptionelle evner vil skabe en særlig kemi i denne gribende, humoristiske historie, siger producenten Mimi Steinbauer.

Selskabet Rivier And Callender forsøger i disse dage at lukke aftaler med europæiske distributører, skriver Hollywood Reporter.

Rollen som Harry gav Osvald Helmuth en Oscar-nominering.

Andre læser også