Niels Pold og Randi Jespersen blev viet under 3. sæson af Gift ved første blik. De to har det fantistisk i dag og planlægger sammenflytning og ferie.
Niels Pold og Randi Jespersen blev viet under 3. sæson af Gift ved første blik. De to har det fantistisk i dag og planlægger sammenflytning og ferie.

Siden Randi Jespersen og Niels Pold blev gift for åben skærm i DR's Gift ved første blik, har de to turtelduer holdt ved hinanden og deres ægteskab, som er gået intet mindre end fortrinligt. Parret planlægger nu deres ét års bryllupsdag og snarlige sammenflytning.

Det har hørt sjældenhederne til, at de ægtepar, som er blevet dannet i DR's Gift ved første blik-programmer, har varet ved.

Dog har beslutningen om at vie Randi Jespersen og Niels Pold fra 3. sæson af det populære tv-program vist sig at være et pletskud fra 'kærligheds-eksperternes' side.

»Jeg er simpelthen så lykkelig over det match, der blev lavet, fordi vi passer så fint sammen. Vi er ikke officielt flyttet sammen endnu, men jeg er det meste af tiden hos Niels, og planen er, at jeg flytter ind inden længe. Det har været et meget intenst forløb med rigtig meget opmærksomhed, men heldigvis er spørgsmålene og genkendelsen begyndt at stilne lidt af nu. Under alle omstændigheder har det været det hele værd, fordi vi fandt hinanden,« siger Randi Jespersen i en pressemeddelelse fra Destination Bornholm ifølge Bornholms Tidende.

Artiklen fortsætter under billederne.

Randi og Niels fra Gift ved Første Blik er et af de par, der har valgt at blive sammen. Her kl. 06.00 lige før Nils skal på arbejde.

Kærligheden mellem Randi og Niels fra Gift ved Første Blik er stadigvæk enormt stærk, siden de blev viet den 23. juni sidste år.

Vil tilbage til Bornholm på bryllupsdagen

Ud over at flytte sammen, har parret også løftet sløret for, at de er i gang med at planlægge deres ét års bryllupsdag den 23. juni, som skal foregå samme sted som deres første brullypsferie: Bornholm.

Under optagelserne til programmet var parret de eneste af deltagerne, som fik en bryllupsferie i Danmark, hvilket senere hen undrede seerne.

Ægteparret var selv henrykte over destinationen, hvilket er en af årsagerne til, de ønsker at vende tilbage. Den anden er, at Solskinsøen har fået en særlig plads i deres hjerter på grund af deres fælles historie, fortæller de.

Dét blev den bornholmske turistorganisation, Destination Bornholm, og Færgen, der sejler til og fra øen, så glade for at høre, at Randi Jespersen og Niels Pold er blevet foræret et forlænget weekendophold.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.