Der er ikke meget munterhed i forfilm for den kommende film om Dirch Passer, der får premiere til september. Se forfilmen nedenfor.

Den kommende danske film om Dirch Passers liv og hæsblæsende karriere bliver en mørk og dyster sag, hvis man alene skal dømme den ud fra den korte filmvignet, også kaldet en teaser, som Nordisk Film har lagt ud på internettet.

SE BILLEDERNE: Dirch Passer - her er billederne vi aldrig glemmer

Den kan blandt andet ses her på Kino.dk, YouTube og er også blevet vist som forfilm i Nordisk Films biografer.

Filminstruktøren Martin Pieter Zandvliets kommende portrætfilm har Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen, og alt tyder på, at det bliver en film der går bag om billedet af den glade evigglade Dirch Passer.

LÆS OGSÅ: Datteren Josefine: Jeg savner stadig far

Teaseren viser Dirch (i silhuet) i hoppegyngen fra den berømte Tivoli-sketch, hvor han spiller baby. Han hopper i gyngen, og taler barnesprog, indtil truende musik lyder, hvorefter figuren synker livløs sammen i gyngen.

Dirch Passer omkom kort efter en optræden i Tivolirevyen i 1980. Lars Ranthe spiller makkeren Kjeld Petersen, og den yderligere rolleliste byder bl.a. på Lars Brygmann som Stig Lommer, Morten Kirkskov som Ove Sprogøe, Martin Buch som Preben Kaas (Nikolaj Lie Kaas' far) og Peter Reichardt som Klaus Pagh.

Filmen har premiere i september i år. Se traileren herunder: