Det er ikke just begejstring, der pryder ansigterne på dommerne, da tre nørdede fyre træder ind på scenen i America’s got Talent 2015, men de får sig noget af en overraskelse, viser det sig.

Det første de tre 21-årige fyre bliver mødt med på scenen, er dommernes skeptiske og overraskede blikke, de virker lettere opgivende og et enkelt bekymrende bid i underlæben er at spore.

Da de håbefulde sangere fortæller, at de kalder sig ’Triple Threat’ (’trippel trussel’ red.), kan dommerne ikke længere holde masken og må begynde at grine.

Men de tre fyre, der mødte hinanden i skolen, lader sig ikke slå ud. To af dem er lettere overvægtige, en har briller og en krykke og alle tre er hoppet i fleece-trøjen og ruskindsskoene. Umiddelbart slår de én, som nogen, der hellere ville åbne bogen om astrofysik end at stå på denne scene, men det viser sig at være en helt forkert betragtning.

I det øjeblik, de får lov til at synge, sker der noget med dommerne og ikke mindst publikum.

Øjenbrynene løfter sig, store smil og gåsehud begynder at brede sig i salen. Ikke engang første sætning af teksten er sunget færdig, før pigerne skriger og kort tid efter har hele publikummet rejst sig. Selv dommerne kan ikke holde sig i stolene til sidst.

Se de tre fyres overraskende levering af ’Classic’ af MKTO i videoen over artiklen.