32-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl kan snart slutte sig til TV 2s vejrhold. Og ja, hun er -  traditionen tro fristes man til at sige - en attraktiv kvinde.

- Jeg er allerede ved at være godt inde i vejrsystemerne og -jargonen, og glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jobbet er på mange måder en videreudvikling af det formidlingsarbejde, jeg har arbejdet med frem til nu - med live-delen som en ekstra spændende udfordring.

- Jeg er selv meget optaget af, hvordan vejret påvirker vores dagligdag, og jeg bruger vejrudsigterne helt konkret i min hverdag både som husejer og som børnefamilie. Jeg glæder mig meget til at arbejde med formidlingen af vejret til danskerne, siger Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Lige nu er hun i lære hos de mere erfarne værter hos TV 2 Vejret, så hun kan blive klædt godt på til sin nye tjans.

- Sara Maria har et indlysende skærm- og formidlingstalent og er meget optaget af, hvordan vejret påvirker danskernes dagligdag. Og så er hun sympatisk, positiv og meget TV2sk i sin udstråling, siger Ninna Kokholm, der er redaktør på TV 2 Vejret.

Tidligere har Sara Maria Franch-Mærkedahl slået sine folder som model og i reklamefilm. Hun har også arbejdet som agent i tøjbranchen.

I slutningen af maj er den nye værtinde klar til at tone frem på skærmen, og det bliver under fine rammer i TV 2 Nyhedernes nye studie, hvor der blandt andet er et nyt HD-vejrstudie og en udendørs vejrgård, hvorfra TV 2 Vejret kan sende deres daglige vejrudsigter.