Årets kendte dansemus er klar til at hoppe i laksko og pailletter og konkurrere med sig selv og hinanden i denne sæsons Vild med Dans

Mandag mødes de ti par for første gang, så nu er TV2 også klar til at offentliggøre hele holdet.

Og holdet dette år består af en skøn blanding af sportsfolk, skuespillere og tv-kendisser.

I år kan seerne nemlig følge de tre skuespillere Camilla Bendix, Thomas Bo Larsen og Louise Mieritz, tv-vært Joakim Ingversen, håndboldspillerne Lars Rasmussen og Louise Svalastog Spellerberg, golfspilleren Monica Christiansen, de to sangere Rasmus Nøhr og Saseline Sørensen samt svømmeren Jeanette Ottesen Gray.Selv om danseprogrammet efterhånden må betegnes som en gammel traver, understreger man hos TV2, at man agter at blive ved med at sende det, så længe seerne elsker det, og de kendte vil stille op.

- Hvert år bliver vi spurgt, om vi laver 'Vild med dans' igen - og hvert år er svaret, at det gør vi, så længe seerne elsker programmet, og vi fremfor alt kan præsentere et værdigt hold af danske stjerner, der har modet til at gå på gulvet og ind i den forvandlingskugle, som ”Vild med dans” også er.

Det siger underholdningschef Gitte Madsen og tilføjer, at hun er yderst tilfreds med deltagerlisten i denne sæson.

- Og når jeg kigger på årets hold, skulle jeg mene, at vi stiller i absolut stærkeste opstilling. Fælles for de ti er, at de alle har udtalt, at de deltager for at vinde. Det er 'Vild med dans' i topform på vej på det vildeste eventyr, siger Gitte Madsen.Blandt de professionelle dansere er der både gengangere og en række nye ansigter. Michael Olesen, Mie Moltke, Silas Holst, Claudia Rex, Mads Vad, Thomas Evers Poulsen og Karina Frimodt tager endnu en tørn med at lære de kendte danse-novicer de rigtige trin, mens Ronnie Handskemager, Christensen og Malene Østergaard, Ronnie Handskemager og Marc Christensen er med i 'Vild med dans' for første gang.

Hvad synes du om, at der kommer endnu en sæson 'Vild med dans'? Skal du se det, eller skulle TV2 have stoppet, mens legen var god? Deltag i debatten herunder.