Anne Kejser bliver ny Big Brother-værtFoto: SBS Presse
Anne Kejser bliver ny Big Brother-værtFoto: SBS Presse

Kanal 5 er i disse uger i gang med at finde en gruppe helt nye beboere til dette års omgang ’Big Brother’. Kanalen har allerede meldt ud, at det bliver vildere og mere vovet end sidste år, og at ’Big Brother’ vil kræve meget af de nye beboere.

Mandag kom det så frem, at værten på dette års sæson bliver komiker og tv-vært Anne Kejser. Hun er blandt andet kendt fra satire-programmet ’Slemme, slemme piger’, ligesom hun har deltaget i TV2s ’Vild med dans’.

- Jeg ser det som en kæmpestor, men dejlig udfordring at skulle være vært på ’Big Brother’. Jeg er sikker på, at det kommer til at være et kick for mig, at det er live tv, og jeg glæder mig sindssyg meget. Især fordi jeg elsker formatet, ikke mindst i år, hvor den klassiske isolationshistorie krydres med rigtig, rigtig meget skæv og gakket humor, hvilket lige er mig, siger Anne Kejser, der også er glad for den autenticitet, der ligger i, at ’Big Brother’ er ucensureret reality.

- Det er det helt unikke ved ’Big Brother’, og det som adskiller showet fra alle andre reality-programmer, er jo, at begivenhederne finder sted lige nu og her. Seerne kan følge begivenhederne 24-7 i sikker forvisning om, at der ikke ’pilles’ ved handlingen. Det tiltaler mig meget, fordi personerne i huset på en eller anden måde bliver meget mere ægte, siger Anne og fortsætter:

- Min rolle bliver at styre slagets gang i den ugentlige live afstemning, hvor en af beboerne må forlade huset. Og mon ikke jeg kommer til at skulle give en trøstende krammer til den uheldige beboer, der ikke skal være med i legen mere? fortæller Anne, der endnu ikke har mødt årets deltagere.

31-årige Anne Kejser bor til dagligt i Aalborg, hvor hun er morgenvært på Radio ANR. På Kanal 5 er hun allerede et kendt ansigt fra programmer som ’Vinter WIPEOUT’ og ’Bypiger søger bonderøve’.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.