Danmarks mest berømte regnbuefamilie har sat sig for at udvide med endnu et barn. Louise Mahnkopf er blevet insemineret, og nu går de bare og venter på at finde ud af, om Maggie My snart skal være storesøster.

Men nu er mor Louise Mahnkopf kommet i tvivl. Vil hun sætte sit eget liv og drømmen om en traditionel familie på standby for at få endnu et barn med Silas Holst og Johannes Nymark?

Onsdag aftens afsnit af ’Silas, Johannes og Louise’ fortæller hun åbenhjertigt, at trekløveret er supergode sammen. Og de har en masse skønne bedsteforældre at trække på, som knuselsker Maggie og hele familiekonstellationen.

sddssss

Maggie My lavet i kop - 1

»Det der taler imod at få barn med drengene er, at jeg igen sætter mit liv lidt på standby og fravælger kærligheden og den eneste ene,« fortæller Louise Mahnkopf med tårer i øjnene og bryder undskyldende sammen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Louise Mahnkopf, Silas Holst og datteren Maggie My, der til daglig bare bliver kaldt Maggie.

Se det rørende klip over artiklen.

Selvom de er en regnbuefamilie, bor i samme hus og alle holder af hinanden, lever de ikke sammen som en familie i ordets egentlige forstand.

De tre forældre bor til daglig i en villa i Brønshøj. Silas og Johannes bor på de to nederste etager, mens Louise bor på de to øverste. De passer deres egne liv, men har samtidig mulighed for at være én stor familie, når de har lyst.

Alligevel kan Louise Mahnkopf godt misunde det liv, der udspiller sig på de nederste etager.

»De siger, at vi jo altid er sammen om det her og at jeg altid kan komme til dem, og det ved jeg jo også godt - det er mine bedste venner. Alligevel kan man godt føle sig alene heroppe. De har jo hinanden og én at dele det hele med,« siger hun grådkvalt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Læs også: Ærlig Silas Holst: Derfor er jeg ikke kærlig over for Johannes

»Jeg vil virkelig gerne giftes og finde den eneste ene. Det kommer vel også på et tidspunkt. Der skal jo nok være en derude, men det som Silas og Johannes har, det vil jeg virkelig gerne.«

Artiklen fortsætter under billedet.

Johannes Nymark, Silas Holst og Louise Mahnkopf, da hun var gravid med Maggie.

Louise Mahnkopf har tidligere fortalt bt.dk, at det ikke er problem at have en mand, selvom man har et barn med to andre mænd.

»Det kræver bare, at han er indforstået med, at det er sådan, vi lever,« har hun tidligere fortalt til bt.dk.

Silas

Læs også: Test afslørede: Nu ved Silas og Johannes, hvem der er far til Maggie

Også Silas Holst ville have det fint, hvis der pludselig kom en mand i Louise Mahnkopfs liv, som skulle agere stedfar for datteren Maggie.

Artiklen fortsætter under billedet.

»Det ville jo bare være som enhver anden skilsmissefamilie. Det ville måske i virkeligheden være mere gnidningsfrit i vores familiekonstellation, for der ville ikke opstå jalousi og tvivl i forhold til Louises og mit forhold,« fortæller den homoseksuelle danser og skuespiller, der har kendt veninden Louise Mahnkopf siden gymnasietiden.

Se regnbuefamiliens reportageserie ’Silas, Johannes og Louise’ på Kanal 4 onsdag kl. 21.

SMS

Hitter på Facebook