Alle vil have fat i den unge landmand. Hans program flytter til DR1, og han er efterspurgt som foredragsholder. Men for Frank handler det stadigvæk om et enkelt liv.

Siden Bonderøven for første gang tonede frem på de danske tv-skærme i 2008, er programmet og den karismatiske vært Frank Erichsen kun vokset og vokset i popularitet.


Seertallet er steget fra - et i forvejen højt tal for DR2 - 200.000 til over 600.000 på forholdsvis kort tid. Ved årsskiftet var Frank Erichsen oppe over 100.000 fans på Facebook, og til oktober udgiver den jyske gårdejer bogen "Det Enkle Liv".

Og succesen vil tilsyneladende ingen ende tage, for i aften hopper Bonderøven for første gang over på Danmarks Radios hovedkanal DR1 til glæde for endnu flere seere. Mens succesen er vokset støt og roligt, har Frank Erichsens foredragsforretning virkelig taget om sig. Ventetiden på et foredrag med den efterspurgte Frank Erichsen løber helt ind i 2012.

Præcis hvad man skal slippe for et besøg fra Bonderøven, vil hverken han eller hans booking agent ud med, men han fortæller, at beløbet er steget en del med succesen.


- Jeg har lidt svært ved at tage så mange penge for det. Jeg plejede jo at gøre det for ret lidt, men hvis jeg sammenligner mig selv med resten af banden (af populære foredragsholdere red.), ligger jeg stadig i den billige ende, siger han.