ARKIVFOTO 2014 af Hella Joof (Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix 2016)
ARKIVFOTO 2014 af Hella Joof (Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix 2016) Foto: Sophia Juliane Lydolph

For tiden kører serien 'Bedre skilt end aldrig' på TV 2. Instruktøren bag, Hella Joof, fortæller til Se og Hør om sin egen skilsmisse, som var 'forfærdelig'.

Tilbage i 90'erne blev den kendte skuespiller og instruktør Hella Joof skilt. Dengang var det forfærdeligt, men siden har hun forstået, at man kan komme videre, og nu bruger hun sin egen erfaring om skilsmissen i TV 2-serien.

bodil

Til Se og Hør fortæller hun om skilsmissen:

»Det var forfærdeligt. Det handler om, at drømmen brister. Når man gifter sig og får et barn sammen, har man den der idé om, at man skal være sammen resten af livet,« forklarer Helle Joof, der samtidig fortæller, at hun nu arbejder meget på det forhold hun er i.

Alexandra vil have en citylejlighed - 1

Det handler for instruktøren om, at man skal gøre sig 'umage' i forholdet, for så går det hele nemmere.

Professionel i sit følelsesliv
I forbindelse med premieren på 'Bedre skilt end aldrig', der er en komedieserie, fortalte Hella Joof til tv2.dk om netop, hvordan man får et parforhold til at fungere.

Jes

Jeg ønsker Jes alt godt - 2

»Man skal kigge på tingene, inden det går galt, og man skal lade være med at tage hinanden for givet og glemme at være kærester. Hvis man skal give slip på hinanden, skal man lave et renere snit, end det parret gør i serien. For man glemmer, at man bliver ensom, og at man kommer til at savne hinanden. Faktisk skal man nok være rimelig professionel i sit følelsesliv, når man gennemgår en skilsmisse,« sagde Hella Joof.

Hvis man i øvrigt vil vide, hvornår Hella Joof mener, at mænd er mest usexede, så kan du få svaret herunder.

Det kom hun med til BT i en artikel fra 2015:

»Mænd er totalt usexede når … de ikke går i bad. De må gerne svede og spille fodbold og komme hjem og gi' en bjørnekrammer. Men mænd, der ikke skifter sokker og ikke vasker deres p.., inden de går i byen for at score, skal gå en lang tur og aldrig komme tilbage, før de har lært at vaske sig, så de ikke spreder stank og underlivsbetændelse. Og mænd, der taler for meget om sig selv og glemmer at spørge, hvordan andre har det, er også stærkt udtørrende. Og mænd der sladrer og opfører sig som kællinger og bruger for lang tid foran spejlet. Og mænd der hader og slår kvinder og slår børn. Mænd på stereoider, føj for en usexet ulykke! Desuden mænd, der er så bange for kvinder, at de tvinger dem til at gå med et telt over hovedet, og kigge ud gennem et tætvævet net, er evigt usexede.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.