Teaterdirektør gav ordren til at klippe Spies gamle biograflærred ned.

Han var en af seerne, der fulgte det meget omtalte Gaffa show på Zulu i aftes hjemme foran fjernsynet. Men da Jesper Majdall, meddirektør i Bremen Teatret, så, hvordan hans ansatte knoklede en vis legemsdel ud af buksebagen for at få det genstridige biograflærred til at gå op, tog han en beslutning.

- Jeg ringede ind og bad dem om at klippe lærredet. Jeg vidste jo, at der var mange, som ventede på at showet gik videre. Og så tænkte jeg, at vi ikke kan værne om et gammelt lærred, der ikke fungerer. Det er jo ikke et museum, vi driver, siger Jesper Majdall til bt.dk

Han fortæller, at Bremen Teatret tidligere har haft problemer med det originale biograflærred, som salig Simon Spies fik sat op, da han åbnede Merkur Teatret tilbage i 1971. Men at det netop var blevet sat i stand. Igen.

- Vi har ellers været meget ærekære omkring lærredet, fordi det er fra Simons tid, fortæller Jesper Majdall.

Men nu er det originale og meget tunge lærred blevet klippet i stykker og er fjernet fra Bremen Teatret, efter dets motor igen var genstridigt på det værst tænkelige tidspunkt. Midt under live udsendelsen af uddelingen af årets Gaffa Priser.