Rygtet er hørt før, men nu tager inderkredsen bladet fra munden og afslører hvem, der skal spille den dominante Christian Grey i filmatiseringen af 'Fifty Shades of Grey' - bogen, alle taler om.

Ryan Gosling skal spille den mandlige hovedrolle som forretsningsmanden, der indleder et hedt omend meget kontrolleret forhold til den unge studerende, Anastasia Steele.

Og mens den erotiske bog på trods af dårlige anmeldelser er solgt i millioner af eksemplarer verden over, så er rettighederne til filmen forlængst solgt, og dermed er rygterne om, hvem der skal personificere bogens karaktere også startet.

31-årige Ryan Gosling har før været nævnt i forbindelse med filmatiseringen som et af de bedste bud til rollen som Christian Grey og rygterne er kun blevet stærkere af, at Fifty Shades-forfatterens egen mand har udtalt sig. Det skriver Now Magazine.

- Det sidste, jeg har hørt, er, at Ryan Gosling skal spille hovedrollen som den manipulerende billiardær, skulle forfatteren EL James' mand, Niall Leonard, således have sagt ifølge Now Magazine.