Den danske skuespiller Pilou Asbæk er i øjeblikket aktuel i hitserien 'Game of Thrones', og han giver ikke meget for de hackere, der nu truer med at offentliggøre informationer om det kommende, femte afsnit af serien, der lige nu er en af de mest sete verden over.

På sin instagram-profil sender Pilou Asbæk en klar besked til hackerne, der blandt andte har truet med at offentliggøre informationer om det kommende afsnit, hvis ikke de modtager et klækkeligt pengebeløb.

'Til alle de mennesker på nettet, der spoiler Game of Thrones vær sød at stoppe... ellers får I en finger i numsen,' lyder det blandt andet fra Pilou Asbæk i opslaget.

Opdateringen er en tydelig henvisning til det tredje afsnit af syvende sæson, hvor Pilou Asbæks karakter i serien, Euron Greyjoy, har forsøgt at gøre kur til Cersai Lannister - og efterfølgende spørger hendes bror Jamie Lannister, der i øvrigt er spillet danske Nikolaj Coster-Waldau, til råds om dronningens seksuelle præferencer.

»Kan hun lide det blidt eller hårdt? En finger i numsen? Ikke nu, vi snakker senere,« spørger Euron Greyjoy i serien - og nu pønser Pilou Asbæk altså tilsyneladende på at bruge samme finte på alle dem, der ødelægger Game of Thrones for fans verden over ved at afsløre handlingen på forhånd.

Tirsdag kom det frem, at en hackergruppe angiveligt har adgang til en mængde stjålne informationer, som man truer med at offentliggøre, hvis ikke HBO's direktør i løbet af tre dage udbetaler det, der svarer til en årsløn i bitcoins. Ifølge nyhedsbureauet AP har hackerne blandt andet skaffet sig adgang til manuskripter til fem afsnit af Game of Thrones - inklusive det kommende afsnit. Derudover skulle hackerne også være i besiddelse af en række emails.

Allerede sidste uge, forud for det fjere afsnit af hitserien, kunne HBO-chef Richard Pepler bekræfte, at streamningtjenesten var blevet hacket. Der skulle angiveligt både være tale om en række filer, ligesom hackerne meddelte, at de havde adgang til en række interne emails fra HBO-toppen.

HBO nægtede dog mange, at det var tilfældet.

'Selvom det er blevet rapporteret, at en række e-mails er blevet offentliggjort, har vurderingen indtil videre ikke givet os grund til at tro på, at vores e-mail-system som helhed er blevet kompromitteret,' lød det mandag i en udtalelse fra HBO til Variety.

HBO afviser desuden, at hackerne har adgang til alle de filer, de påstår.