Øverst kan du se traileren til 'John Wick: Chapter Two'.

Hvis du er fan af de populære 'John Wick'-film med Keanu Reeves i hovedrollen, så er der gode nyheder på vej. Man arbejder nemlig nu på at skabe en tv-serie inden for det samme univers, som filmene handler om.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Serien vil få titlen 'The Continental' efter det hotel, som John Wick og andre lejemordere bor på og bruger som fredet tilflugtssted i de to første film.

Skuespilleren Keanu Reeves, der spiller hovedrollen som lejemorderen John Wick i filmene, bliver producer på den kommende serie, og han forventes også at kunne blive set i serien - omend han ikke kommer til at blive en af hovedrollerne.

Bag serien står tv-selskabet Starz.

»Denne serie bliver modsat alt andet, der bliver vist på tv,« lyder det fra Starz direktør, Chris Albrecht, som fortsætter:

»'The Continental' lover at indeholder vilde kampscener og intense skuddueller mellem professionelle snigmordere og deres mål, hvilket fans er begyndt at forvente af 'John Wick'-filmene, ligesom der vil blive introduceret nye, mørke karakterer, som bor i denne undergrundsverden.«

Det vides endnu ikke, hvornår serien kan få premiere.

Keanu Reeves til premieren af 'John Wick: Chapter Two' sidste år. Vis mere