Lyt til artiklen

De morer sig sammen og viser en åbenlys glæde for hinanden. Det er svært ikke at holde af Gift ved første bliks unge grinebidderpar Jakob Bay og Katrine Aakjær Nielsen.

Den ene af succesprogrammets fire eksperter var da også hurtigt overbevist om, at de to humørbomber var som skabt for hinanden.

- Jeg kan huske, at jeg allerede så Jakob og Katrine som par til det første store matching-møde (mellem de fire eksperter, red.). Der er sgu noget der, tænkte jeg. Det er to søde og glade mennesker, som ville kunne have enormt meget glæde af hinanden, siger sognepræst Michael Brautsch til bt.dk.

Men det krævede faktisk lidt overtalelse fra sognepræst Michael Brautsch, før Gift ved første blik's tre andre eksperter gik med til at sætte den 30-årige techincal manager fra Hvidovre sammen med den 28-årige kontorfunktionær fra Aarhus.

- Nogle af kollegaerne var ikke helt enige med mig, men da vi så på det med friske øjne dagen efter, begyndte de at kunne se, hvad jeg mente. Så vi blev enige om, at det er det bedste unge par, siger Michael Brautsch.

Allerede under deres bryllupsfest begyndte Jakob og Katrine at pjatte med hinanden, og siden er drillerierne blevet suppleret med både kram, kys og kærtegn.

- Som man jo kan se, så har vi det supergodt. Og hygger os og får det bedste ud af det. Så det gik nemmere og meget mere naturligt, end jeg havde forventet og turde håbe på, sagde Jakob Bay til BT forrige uge.

Han charmerede sig endda ind på 'Lillemor' – som han med et glimt i øjet kalder Katrine – ved at sende blomster til hende på arbejdet – uden at kameraholdet vidste det.

Katrine har også været i sit kreative hjørne og efterladt små søde beskeder i Jakobs hjem, før hun måtte tage hjem til Aarhus, hvor arbejdet kaldte.

- Vi har haft det sjovt sammen fra begyndelsen, har Katrine fortalt til BT

Mangen en dansker sidder hjemme foran stuealteret og krydser fingre for, at afstanden mellem Hvidovre og Aarhus ikke bliver en forhindring for det unge pars kærlighed.