Nicolas Feer og Camilla Ellekilde Høj endte i tirsdagens fjerde afsnit af 'Gift ved første blik' i en noget akavet situation, da parret var ude og drikke en øl under deres bryllupsrejse i Amsterdam.

Efter at have brugt en del tid på at finde en god bar, beslutter det nygifte par sig for en bestemt bar. Stemningen er dog mildest talt presset, og morgenen efter fortæller Camilla til kameraet, at hendes nye mand ikke just havde været i det bedste eller mest selskabelige humør.

»Jeg oplevede, at Nicolas blev utilpas, blev i dårligt humør. Det var en rigtig øv afslutning, for det endte med, at vi tog hjem og nærmest ikke snakkede sammen resten af aftenen,« lød fra blandt andet fra Camilla Ellekilde Høj i programmet.

Nicolas Feer fortalte samtidig, at de to havde tilbragt resten af aftenen ved hver deres skærm.

Hele situationen bundede i virkeligheden i, at han havde brug for lidt fred og ro efter flere dages intense tv-optagelser.

»Det, der måske er vigtigt at huske, er, at de første tre afsnit er optaget over fire dage. Vi blev gift om tirsdagen og den scene er torsdag eller fredag aften, og hver dag er der interviews, hvor jeg skal forholde mig til Camilla om og om igen. Der er sygt mange indtryk og tanker, og det kulminerer den aften, hvor jeg har behov for at skabe et rum, hvor jeg kan få tingene til at bundfælde sig lidt,« forklarer Nicolas Feer til BT og tilføjer:

»Det hele kører rundt som en tornado, og det bliver lidt meget. Det er en meget intens oplevelse.«

Efter at have set programmet, kan Nicolas Feer dog godt forstå, hvorfor Camilla reagerer, som hun gør i programmet.

»Jeg kan godt forstå, det er svært for Camilla i den situation, for hun kan tolke det sådan, at jeg synes, at hun er forfærdelig, men det har slet ikke noget med hende at gøre. Det er bare virkelig nogle intense dage de første, fordi de vil have så meget ud af bryllupsrejsen,« forklarer han.

I de indledende programmer har seerne kunne følge, hvordan Camilla Ellekilde Høj ikke just har været ved at falde bagover af begejstring over mødet med sin nye mand. Ikke, fordi hun ikke bryder sig om ham, men fordi han udseendesmæssigt ikke er hendes type. I tirsdagens program fortsætter hendes frustrationer, men det var ikke noget, Nicolas Feer selv bed mærke i i situationen.

»Det er svært at læse et menneske, man har kendt i tre dage. Jeg kan huske, vi talte om det med, hvad der er hendes type, men vi havde en aftale om at fortælle hinanden, hvad vi havde sagt til kameraet hver gang. Så når jeg blev spurgt om Camilla, fortalte jeg det også til hende,« forklarer Nicolas Feer.

Han understreger dog også, at det man ser på tv, langt fra giver et fyldestgørende billede af, hvordan parrets bryllupsrejse var.

»Vi ankommer til Amsterdam onsdag og tager hjem søndag, og vi har to aftener, der ikke går så godt og tre aftener, der faktisk går rigtig godt, men de er ikke kommet med. Så det er ikke sådan, at det er helt forfærdeligt, selvom jeg godt kan forstå, hvis folk har det indtryk. Men der var faktisk masser gode snakke og sjove øjeblikke. Det kommer også igennem i vores morgenhilsner, synes jeg. Vi har nemmere ved det, når vi bare er os selv,« siger Nicolas Feer.

Undervejs på bryllupsrejsen talte parret sågar selv om, at der var nogle ting, de allerede der vidste, ville blive til et halvakavet tv-øjeblik for seerne derhjemme.

»Det er helt sikkert det negative, der fokuseres på. Vi snakkede om det, da vi kom hjem efter at have spist hummer den ene aften, og Camilla havde en ret negativ reaktion på den, og det var en akavet aften. Vi snakkede om, at hold da op, hvor bliver det mærkeligt at se for folk derhjemme, men det var meget mere afslappet, end det virker i afsnittene,« siger han.

Du kan følge Nicolas Feer og Camilla Ellekilde Høj hver tirsdag klokken 20.45 i Gift ved første blik på DR

Andre læser også