Nye og kendte ansigter tjekker ind på værelserne på Andersens badehotel, når TV2´s populære, danske dramaserie vender tilbage mandag aften - med en dugfrisk nominering til en Robert-pris som årets bedste danske tv-serie.

Det er to friske gutter, spillet af Anders Juul og Sigurd la Dous, der begge har haft deres tv-debut på DR i tv-serierne »Borgen« og »Forbrydelsen«. Sigurd les Dous har også lige kapret millioner af børnefans i rollen som agent Rød i DR´s julekalender »Tidsrejsen«.

Her spiller de arkitekten Max og reklametegneren Philip, der skal hjælpe grosserer Madsen med sit store feriehusprojekt, men sætter badehotellet på den anden ende med deres jazzmusik og ligefremme opførsel.

Skuespilleren Sonja Oppenhagen vender tilbage til tv som fru Fjeldsøes spiritistiske søster, Lydia. Hun er kommet med på afbud i stedet den underkuede, blomsterinteresserede søn Adam, der har fået et fint legat i Sverige.

Det er første gang, Sonja Oppenhagen er tilbage i en stor tv-rolle siden rolle som Vicky i »Matador«.

I køkkenet huserer Bodil Jørgensen som enkefru Molly Andersen, der tappert forsøger at drive badehotellets videre efter sin mands pludselig død med hjælp af sine tre køkkenpiger og stuepigen Fie.

Boet er slet ikke gjort op, og det får den ukendte søn Poul, der spilles af skuespilleren Martin Greis, til at vende tilbage til fædrelandet fra USA for at kræve sin andel af arven. Martin Greis havde sin tv-debut i tv-serien »Krøniken« som Kaj Holgers sønnesøn, der sætter alt over styr. Han har været med i »Dicte«, men snart filmaktuel i »9. april« og filmen »Itzy Bitzy«.

»Badehotellet« er skrevet af forfattrparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, og er TV2´s største dramasucces siden »Strisser på Samsø« med i gennemsnit 1,5 millioner seere.

»Vi er glade for, at seerne tog så godt imod serien, hvor vi har ønsket at udfordre realismen i dansk tv ved at blande genrerne på en anden måde. Nu er det sommeren 1929, og stadig et uskylds år inden det store krak på Wall Street, der ændrede verdenen, fortæller Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.