Brødrene Michael og Lincoln vender tilbage i en fortsættelse af Prison Break.
Brødrene Michael og Lincoln vender tilbage i en fortsættelse af Prison Break. Foto: All Over

Optagelserne starter i dette forår og fortsættelsen af Prison Break kommer til at bestå af 8-10 afsnit.

Så skulle den sidste snert af usikkerhed være fejet af banen. Fox har bekræftet, at Prison Break genopstår i en ny miniserie med Wentworth Miller og Dominic Purcell tilbage i hovedrollerne som Michael Scofield og Lincoln Burrows.

Seriens originale producere vil ligeledes være tilbage, og optagelserne starter allerede her til foråret.

»Vi kommer til at optage i et par måneder fra april og frem og så vil den blive sendt på et tidspunkt i løbet af 2016/17-sæsonen,« erklærer Fox-chef Gary Newman.

LÆS OGSÅ: Det nye X-Files får dansk tv-premiere

Der venter otte-ti afsnit afhængigt af, hvordan optagelserne skrider frem. Både Wentworth Miller og Dominic Purcell er således allerede lidt presset på deres kalender grundet roller i tv-serien "Legends of Tomorrow".

LÆS OGSÅ: Carl Mørck er tilbage: Her er traileren for Flaskepost fra P

Skal man tro vedholdende rygter i USA, så er de to herrer dog ikke de eneste, der står til at få comeback. Der skulle således også være fremskredne forhandlinger med Sarah Wayne Callies og Robert Knepper, der spillede henholdsvis Sara og T-Bag.

LÆS OGSÅ: Datoen afsløret: Nu kommer sæson 4 af Orange is the New Black

Fortsættelsen af Prison Break vil byde på en mere international vinkel end tidligere. Det afslører Fox-direktør Dana Walden.

»Vi tager hul på en meget international og tidssvarende fortælling,« siger hun til Entertainment Weekly.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er det nye medlem af Sjit Happens

Der skulle være tale om en fortsættelse af den originale historie, sat nogle år senere, men dog med visse friheder i forhold til afslutningen på serien. Det sker blandt andet for at kunne forklare sig ud af den kendsgerning, at Michael Scofield dør til sidst.

»Alle vi, der så serien og elskede den, troede, at Michael døde. Paul Scheuring (seriens skaber, red.) kom dog med en fantastisk twist på fortællingen, der forklarer, hvorfor han ikke er død, og hvad han har lavet i de mellemliggende år,« forklarer Fox-boss Gary Newman.

Yderligere detaljer holder Fox fortsat tæt til kroppen ...

LÆS OGSÅ: Homeland vender hjem i næste sæson

Artiklen er oprindeligt bragt i HER&NU.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.